
LOŠE NAVIKE /
Ovih osam stvari ne smijete držati pored štednjaka: 'Može biti opasno'
Za hladne dane i puni trbuh. Svinjetina začinjena paprikom omekšat će njezin težak okus, a ukoliko volite pikantno, uvijek možete u gotovo jelo dodati usitnjenu sušenu ljutu papričicu.
Sastojci za svinjski gulaš:
1/2 kg svinjskog buta mast 3 glavice luka mrkva korijen peršina 2 kisele paprike slatka ljevena paprika sol, papar
Priprema svinjskog gulaša:
Meso operite, očistite od masnoće, narežite na kockice i prepržite na masti, pa ga izvadite i na masnoći prepržite usitnjeni luk i povrće.
Kada paprike omekšaju, dodajte meso, i vruće vode, toliko da se prekrije sadržaj. Posolite i poparite.
Kuhajte na umjerenoj vatri dok meso ne omekša. Poslužite uz kruh ili krumpir pire.