Kuhinja i recepti /

Svinjski gulaš s kiselim paprikama

Za hladne dane i puni trbuh. Svinjetina začinjena paprikom omekšat će njezin težak okus, a ukoliko volite pikantno, uvijek možete u gotovo jelo dodati usitnjenu sušenu ljutu papričicu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za svinjski gulaš:

1/2 kg svinjskog buta mast 3 glavice luka mrkva korijen peršina 2 kisele paprike slatka ljevena paprika sol, papar

Priprema svinjskog gulaša:

Meso operite, očistite od masnoće, narežite na kockice i prepržite na masti, pa ga izvadite i na masnoći prepržite usitnjeni luk i povrće.

Kada paprike omekšaju, dodajte meso, i vruće vode, toliko da se prekrije sadržaj. Posolite i poparite.

Kuhajte na umjerenoj vatri dok meso ne omekša. Poslužite uz kruh ili krumpir pire.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx