Kuhinja i recepti /

Priprema svinjskih rebarca: Pečena rebarca sa senfom i crvenim umakom

Jednostavno i ukusno. Svinjska rebarca pečena, ali nadopunjena pikantnim senfom i crvenim umakom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za pripremu svinjskih rebarca:

1 kg svinjskih rebarca 1 glavica luka 2 žlice svinjske masti 2 žlice kečapa od rajčica 1 - 2 žlice octa sok od pola limuna 2 žlice senfa 2 žlice šećera 1 žlica nasjeckanog lista bosiljka 1 sušena ljuta papričica (čili) sol, papar

Priprema svinjskih rebarca:

Usitnite luk i propržite na masti, a za to vrijeme kečap pomiješajte s malo vode i začinskim dodacima te dodajte luku, poklopite i lagano kuhajte tridesetak minuta, po potrebi dodajte malo vode.

Svinjska rebarca posolite, popaprite, premažite senfom i zapecite ih u pećnici također tridesetak minuta.

Izvadite iz pećnice, premažite ih pripremljenim umakom i stavite na vruć roštilj ili na tavu. Pecite dok ne omekšaju, uz povremeno premazivanje ostatkom umaka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx