Kuhinja i recepti /

Priprema jetrica: Pečena jetrica s ovčjim sirom

Jednostavan i brz recept za ukusno spravljenu jetricu koju ćete obogatiti neodoljivim začinskim biljem i rastopljenim sirom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za pripremu jetrica:

4 kom odreska jetrice 4 rajčice ulje začinsko bilje, mješavina 4 odreska ovčjeg sira sol, papar

Priprema jetrica:

Oprati rajčice i narezati ih na ploškice, a jetricu oprati, narezati i popržiti s obje strane.

Da bi vam jetrice bile mekane možete ih natopiti u mlijeko pola sata, pa isprati vodom.

Kada je jetrica popržena, posolite ju s obje strane, na gornju poredajte rajčicu i sir te pospite sa osušenim začinskim biljem.

Lagano pržite dok se ne rastopi sir i poslužite vruće.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx