
Pačja prsa priprema: Patka u kopru i patlidžani sa sirom

Ljubiteljima mesa predlažemo jednostavan način pripreme pačetine, finog mesa koje se izvrsno slaže s umakom od kopra. Saznajte kako izgleda priprema pačjih psa.
Pačja prsa s koprom
Sastojci za pripremu pačjih prsa: 80 dag pačjih prsa 10 dag guščje masti 2 dl juhe
5 dag maslaca 1 vezica kopra 2 dl kiselog vrhnja limun žlica brašna sol i papar
Priprema pačjih prsa:
Prsa nasolite i popaprite, te ispecite na guščjoj masti uz dodavanje juhe, sve dok ne dobiju lijepu zlatnu boju.
Rastopite maslac i na njemu popržite brašno, dodajte usitnjeni kopar, malo soli i papra te iscijeđeni limunov sok. Lagano kuhajte umak i pri kraju dodajte kiselo vrhnje.
Uz pačetinu i kopar možete poslužiti pečeni krumpir ili rižu.
Crvena juha
Zapečeni patlidžani sa sirom













