Kuhinja i recepti /

Svinjski bubrezi priprema: Bubrezi s jabukama

Svinjski bubrezi mogu se dinstati ili kuhati, i iako ih ne voli velik broj ljudi, predlažemo jednostavan recept koji će vam otkriti kako se mogu ukusno spremiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za pripremu svinjskih bubrega:

5 kom svinjskih bubrega 2 jabuke 1 glavica luka 3 dag maslaca vrhnje za kuhanje 1 čašica rakije od jabuka sol i papar

Priprema svinjskih bubrega:

Očistiti luk, narezati na rezance i pržiti na maslacu dok ne dobije zlatnu boju. Bubrege očistiti i oprati pa narezati na tanke ploškice i dodati na luk. Lagano pržiti, posoliti, popapriti i dodati rakiju.

Jabuke očistiti i narezati na ploške ili kao krumpir i popržiti na masnoći od bubrega. Dodati 2 žlice vrhnja i poslužiti sa svinjskim bubrezima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx