
Brzinski ručak: Šarena štrudla od špinata i lososa

Savršena kombinacija ribe, povrća i tijesta
Ako ste u petak navikli jesti nešto morsko, losos je pravi izbor jer je bogat omega-3 masnim kiselinama koje štite srce, a usto je i ukusan.
Dodajte mu neko živopisno povrće poput špinata da malo pojača kontrast i spremite ih zajedno u košuljicu od finog lisnatog tijesta i dobili ste ukusan i bogat ručak. Osvaja i izgledom i okusom!
400 g fileta lososa
200 g špinata
lisnato tijesto
pola žličice češnjaka u prahu
2 dcl kupovnog pesta od bosiljka
sol, papar
Zagrijte pećnicu na 180 °C, a filete lososa začinite češnjakom, solju i paprom. Razvaljajte tijesto pa na njega stavite špinat.
Preko špinata stavite losos te ga premažite pestom, tijesto preklopite i zamotajte. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Dobar tek!


















