Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Šarena štrudla od špinata i lososa

Savršena kombinacija ribe, povrća i tijesta

VOYO logo
VOYO logo

Ako ste u petak navikli jesti nešto morsko, losos je pravi izbor jer je bogat omega-3 masnim kiselinama koje štite srce, a usto je i ukusan.

Dodajte mu neko živopisno povrće poput špinata da malo pojača kontrast i spremite ih zajedno u košuljicu od finog lisnatog tijesta i dobili ste ukusan i bogat ručak. Osvaja i izgledom i okusom!

Sastojci:

400 g fileta lososa

200 g špinata

lisnato tijesto

pola žličice češnjaka u prahu

2 dcl kupovnog pesta od bosiljka

sol, papar

Priprema:

 

Zagrijte pećnicu na 180 °C, a filete lososa začinite češnjakom, solju i paprom. Razvaljajte tijesto pa na njega stavite špinat.

Preko špinata stavite losos te ga premažite pestom, tijesto preklopite i zamotajte. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Dobar tek!

 

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali