Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Punjene paprike s kvinojom i mrkvicom

Šarene punjene paprike odličan su proljetni ručak

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U klasične punjene paprike ide mljeveno meso, no ako niste njegov najveći fan, možete iskoristiti i zdravu kvinoju. Jednako je ukusna :)

Sastojci:

4 paprike babure

2 šalice kvinoje

2 mrkve

svježi peršin, bosiljak

maslinovo ulje

1 žlica octa

sol, papar

Priprema:

 

Isperite kvinoju te je kuhajte u vodi u omejru 1:3 oko 15 minuta. Opet je isperite vodom i dobro ocijedite.

Mrkvu i peršin nascjeckajte te ih pomiješajte s kvinojom i mješavinom maslinovog ulja, octa, soli, papra i bosiljka

Paprike operite, odrežite im vrh pa ih očistite od koštica. Punite ih nadjevom od kvinoje i zapecite u pećnici. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx