
Brzinski ručak: Piletina na špagetama sa svježim rajčicama

Ova bogata salata odlična je i za jednu osobu, ali i za nahraniti cijelo društvo
Piletina, špagete i povrće - vrlo jednostavno, a fino jelo, neće vam oduzeti puno vremena, a osvojit će vas okusom zbog jednog posebnog sastojka, balzamskog octa.
Sastojci:
špageti (količina po želji)
2 komada pilećih prsa
češnjak u prahu
2 češnja svježeg češnjaka
1 crveni luk
2 žlice balzamskog octa
4 rajčice
sol, papar, bosiljak, ružmarin
parmezan
Postupak:
Skuhajte tjesteninu, ocijedite ju i stavite sa strane. Začinite piletinu s balzamskim octom, češnjakom, solju, paprom ili bilo čime po želji te ju na malo maslinova ulja lagano ispecite sa obje strane dok ne dobije lijepu boju.
Stavite sa strane i pustite da se odmori. Luk i češnjak prodinstati na maslinovom ulju jednu minutu te dodati nascjeckane rajčice.
Sve dinstati minutu-dvije te pomiješati sa špagetama. Dodati narezanu piletinu i posipati s puno parmezana. Dobar tek!













