NEŠTO DRUGAČIJE ZA USKRS / Špiček je u goste pozvao glumca Andreja Dojkića, pripremili su jelo koje će vas natjerati da izađete iz kulinarske rutine!
SAVRŠEN JESENSKI SPECIJALITET / Chef Špiček pokazao je kako napraviti divan tart od cikle, feta sira i sjeckanih oraha
SAVRŠENI BURGER / BBQ majstorije sa Špičekom: Kako pripremiti savršeno sočne burgere u šarenim pecivima
Gastro gušti / BBQ majstorije sa Špičekom: mesna rapsodija okusa i mirisa sa žara koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim
PROMO / BBQ majstorije sa Špičekom - čak i ako niste ljubitelj slatkovodne ribe, nakon ovoga biste se mogli predomisliti
SEZONA ROŠTILJA / BBQ majstorije sa Špičekom: Plata od piletine po receptu Tomislava Špičeka - brzo, jednostavno, lagano i ukusno
POSTANITE MAJSTOR / 'BBQ majstorije sa Špičekom': Krenula je sezona roštiljanja, a poznati chef zna sve tajne dobrog roštilja
3,2,1 KUHAJ / Padalo se na poznavanju steakova, a ugodno su iznenadile najmlađe kandidatkinje: 'Kao da ste ih već tisuće napravili!'
TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ! / Pažanin ostao u čudu: 'S ovakvim jelom otvoriti novu sezonu, ne može bolje od toga!'
JUAN - PRAVI GURMAN / 'Španjolski Istrijan' stiže u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': Ne zna hrvatski, ali ima 'žminjski naglasak'
E, BAŠ GA NEĆE! / Božidar dobio šesticu od Špičeka u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!': 'Gdje je knjiga žalbe da je napišem?'
OMILJENI CHEF / Tomislav Špiček otvoreno o kolegama iz žirija i slavi: 'Nađe se i pokoja kritika ili primjedba'
'TRI, DVA, JEDAN – HO, HO, HO!' / Marijana Batinić o povratku na ekrane: 'Pauza mi je dobro došla, posložila sam si prioritete, a ovaj mi je projekt došao u pravo vrijeme'
POVRATAK NA MALE EKRANE / Marijana Batinić voditeljica je nove sezone kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’
TKO JE GOST U NOVOJ EPIZODI BBQ MAJSTORIJA' SA ŠPIČEKOM? / 'U srcu Zagorja pripremamo za njega ribu i morske plodove'
KAKO SAVRŠENO ISPEĆI PASTRVU NA ŽARU / Mora biti dobro osušena, a ovaj trik će spriječiti da se riba lijepi za rešetku