NA NEDJELJNO JUTRO / Prometna kod Zaboka! Auto naletio na bicikl koji je vozilo dijete, helikopterom odmah prevezeno u Zagreb
MODERNI, A OPASNI / Gotovo 300% djece više u bolnicama zbog električnih romobila, treba li ih zabraniti?
UŽAS U BJELOVARU / Još jedan dječak pao s električnog romobila: Vozio bez kacige, otkrivena težina ozljeda
AKTIVNI SPORTAŠ / Doznajemo stanje dječaka (13) koji je pijan pao s romobila. Otkrio zašto je pio, doktor: 'To je iznimka...'
STRAŠNA TRAGEDIJA / Maria umrla u eksploziji aviona koji je doletio iz Pule: To joj je bio prvi dan na poslu
VELIKA TUGA / Procurilo što je pisalo na papiru kojeg je u rukama držala utučena supruga Dioga Jote na pogrebu
OTKAZANA SVA DOGAĐANJA / Tragična smrt dječaka zavila u crno hrvatski kraj: 'Djeca nisu svjesna odgovornosti'
OBITELJI ŽRTAVA U STRAHU / Razotkrivaju se novi detalji iz aviona užasa: Je li pilot namjerno odveo 260 ljudi u smrt?
NESREĆA U CRIKVENIČKOM ZALEĐU / Biciklist iz Njemačke jurcao pa sletio u provaliju: Prevezen u bolnicu helikopterom
KOBNE SEKUNDE / Poznato što je uzrokovalo pad aviona s 260 putnika: Jedan pilot drugom postavio jezivo pitanje
ISTRAGA U TIJEKU / Supruga šefa Lufthanse usmrtila djevojku (24) na zebri i nastavila voziti, zaustavili je očevici
novi detalji / Vozač kamiona tvrdi da policija ne govori istinu o nesreći Dioga Jote: 'Znam što sam vidio'
KOBNO PRETJECANJE / Tragedija na autocesti: Djevojčica (2) poginula u stravičnom sudaru. Više ozlijeđenih, među njima i djeca
NESREĆA U DALMACIJI / Stravični prizori: Auto završio u provaliji, četiri osobe hitno prevezene u bolnicu
očevid i dalje traje / Sportski svijet u šoku zbog prerano ugašenog života: Nogometaš i brat vozili brže od dopuštenog
NIJE ZA SLABIJE / Vozač kamiona naišao nekoliko minuta nakon nesreće u kojoj je poginuo Jota: Snimka šokirala javnost
STRAVIČNO / Ovdje su poginuli Diogo Jota i brat mu André: Jedan detalj s mjesta nesreće ledi krv u žilama
PUKLA GUMA PRI PRETJECANJU / Detalji tragedije u kojoj su poginuli Diogo Jota i mlađi brat: Identificirali ih po tablicama
SMRT NA PRUZI / MUP objavio detalje stravične nesreće kod Andrijevaca: Vlak ga pokosio, nije mu bilo spasa
TKO JE KRIV? / Tata si prerezao grkljan motornom pilom, a onda se dogodio čudan preokret: 'Moj muž...'
DVIJE NESREĆE / Snimka kaosa na zagrebačkoj obilaznici, kamion probio ogradu: 'Grdo izgleda, gužva je ogromna'
UZNEMIRUJUĆI PRIZORI / Ovo je mjesto strašne nesreće, vozač kamiona umro nakon naleta vlaka: 'Vidi se sva silina udara'
IMA I OZLIJEĐENIH / Vlak kod Slavonskog Broda udario u kamion: Umrla jedna osoba, fotografije su jezive
BJEŽALI OD POLICIJE / Jurili suludih 185 km/h, zabili se u cijevi toplane i živi izgorjeli: Auto kupili 2 sata prije tragedije
BIVŠI MINISTAR PRED SUDOM / Jedini očevidac nesreće na suđenju Mariju Banožiću: 'Što se mene tiče, ta skica nije jasna...'
'HOĆETE REĆI DA POLICAJCI LAŽU?' / Na suđenje Mariju Banožiću stigao očevidac, ali policajci tvrde da ga nisu vidjeli na mjestu nesreće
'NE MOGU VJEROVATI U OVO' / U kamionu koji se zabio u kuću bilo je više osoba! Neki su navodno pobjegli s mjesta nesreće
'ZNATE LI KOLIKO BRZO VOZE?' / Mješalica se zabila u kuću kod Zagreba, mještani zabrinuti: 'Čuje se zapinjanje za šahtove'
TRAGIČNA NESREĆA / Detalji tragedije kod bivše vojarne: Hitna je brzo reagirala, ali nisu uspjeli spasiti ga
ZIDOVI SMRSKANI / Kamionom uletio u kuću u Zagrebu, pogledajte uznemirujuće fotografije: 'Vidio sam kako gubi nadzor'
'IŠAO SAM NA WC I ZAKOMPLICIRALO SE' / Hrvatu vlak odrezao noge: 'Nije me boljelo i ništa nisam osjetio, a kroz glavu mi je prošlo jedno'
NOVA DRAMA NA LETU / Avion Ryanaira zabio se u ogradu nakon slijetanja: Razbio krilo, strahovalo se od požara
NESREĆA KOD TREBINJA / Napokon poznat identitet stradalih u dubrovačkom automobilu: Tijela izgorjela do neprepoznatljivosti
OPASNA VOŽNJA / Troje maloljetnika stradalo u padu s električnog romobila u Bjelovaru: Hitno prevezeni u bolnicu
KAOS NA CESTI / Stanovnici Požege u šoku nakon neobične nesreće: 'Ljudi voze kao da idu na ruski rulet...'
PRIZORI SU STRAVIČNI / Kombijem probio ogradu na A4. Dva auta i motocikl se zabili u oštećene dijelove, jedna osoba poginula
TRAGEDIJA U TREBINJU / Ne zna se tko su poginuli iz dubrovačkog auta. BiH traži pomoć Hrvatske: 'Motor je vozio Vukovarac'
NOVA KATASTROFA / Srušio se helikopter u Indiji, sedmero poginulih. Traje velika akcija spašavanja: 'Tijela su izgorjela'