
I to postoji: avokado light - voće s 30 posto manje masnoće

Poznato je da ovo egzotično voće obiluje dobrim masnoćama, odnosno nezasićenim masnim kiselinama te brojnim vitaminima i mineralima što ga čini važnom namirnicom zdrave prehrane.
Unatoč tome što su masnoće u avokadu dobre za organizam, netko se sjetio, osluškujući tržište (naime mnogi misle da ova krokodilska kruška nije dobra za mršavljenje jer je masna - a baš ta mast je dobra jer nas čini sitima), uzgojiti avokado s - manje masnoća!
Sigurni smo da će ovaj potez španjolske kompanije Isla Bonita učiniti avokado još popularnijim.
Tvorci dijetnog avokada tvrde da njihov proizvod ima 30 manje masnoća, no da je jednako ukusan i hranjiv kao običan avokado. Kažu i da ovaj dijetni avokado brže sazrijeva, ali sporije trune... Avokado s manje masnoća, dodaj u njegov tvorci, uzgaja se u posebnim klimatskim uvjetima i specijalnom tlu.
Uz cijeli niz proizvoda s manjim udjelom masnoća - jogurta, mlijeka, maslaca, čokolada, salama, sireva, gotove hrane, prvi put se među njih svrstalo i jedno voće...
Novi fenomen: liječnici upozoravaju na opasne ozljede zbog avokada
Smoothie 'Pucam od zdravlja' za svu hrabru djecu i njihove roditelje
Čitaj, prati i komen tiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


















