USKOČITE U BIKINI: /

Riješite se sala s trbuha pomoću samo tri sastojka

Ljeto je gadno razdoblje za sve koje muči salo u području struka, jer ga je u kupaćem kostimu uistinu teško sakriti.

VOYO logo
VOYO logo

Zašto patlidžan?

Pun je vitamina i minerala i uravnotežuje razinu šećera u krvi, piše Slobodna Dalmacija. Obiluje vlaknima zahvaljujući kojima upija masnoće i toksine iz probavnog sustava.

Napitak trebate piti sedam dana za redom, a preporučljivo je kuru provoditi svakih nekoliko tjedana. Za to vrijeme preporučuje povećajte unos voća i povrća, a smanjite konzumiranje hrane koja deblja.

Priprema:

1 patlidžan srednje veličine 1 litra vode sok od pola limuna

Operite i nasjeckajte patlidžan na kockice, a potom ih ubacite u proključalu vodu. Kuhajte 20-ak minuta dok ne omekša. Nakon toga pustite da odstoji najmanje sat vremena, a potom procijedite i dodajte limunov sok. Prije ispijanja promiješajte.

Pije se po čaša - jedna ujutro na prazan želudac, druga nakon ručka, treća tijekom poslijepodneva i zadnja nakon večere.

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali