Kuhinja i recepti /

Zapečene paprike s tunjevinom i inćunima

Vrlo ukusno i jednostavno jelo koje može biti bogat uvod kao predjelo. Inćuni mu daju poseban okus, posebice laganoj tunjevini. Uz dodatak sira dobit ćete zasitne zalogaje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci: 4 paprike 4 kriške kruha 1 malu konzervu tunjevine 2 režnja češnjaka 2 usoljena inćuna iz konzerve sok od rajčice ili pelato peršin svježi vlasac mažuran ulje sol, papar 4 dosta debele ploške topljenog sira - po želji

Priprema: Paprike oprati, odrezati gornji dio i očistiti. U donju polovicu sitno namrviti kruh i dodati usitnjeno začinski bilje.

Ocijedite tunjevinu, inćune isperite pod mlazom hladne vode pa ih sitno nasjeckajte s tunjevinom.

Dodajte kruhu, posolite, popaprite te dodajte toliko ulja da dobijete gustu smjesu.

Smjesom napunite paprike toliko da nadjev dođe do samog ruba. Stavite u zdjelu, podlijte s rajčicom i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.

Ukoliko ste ljubitelj sira, posložite ploške sira na vrhove paprika i pecite još 2 minute. Poslužite.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx