Kuhinja i recepti /

Zapečena cvjetača s rajčicom i sirom

Biljka iz porodice kupusnjača bogat je izvor vitamina C, ne sadržava gotovo ništa masti, a ima vrlo malo ugljikohidrata i općenito kalorija i sadrži fitonutrijente.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Cvjetači odstranite suvišno lišće, pa ga podijelite na cvjetiće, operite i kuhajte u slanoj vodi cca 10 minuta.

Ocijedite ga i poslažite u vatrostalnu posudu.

Otopljeni maslac pomiješajte s jajima, mlijekom, vrhnjem, brašnom, solju, biberom, usitnjenim peršinom i polovicom naribanog sira.

Sve dobro promiješajte i prelijte preko cvjetače, protresite posudu, dodajte sitno narezanu rajčicu i posipajte ostatak naribanog sira, pa stavite u pećnicu na 180 celzija oko 15 minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx