Kuhinja i recepti /

Varivo od gljiva

Varivo od sampinjona, bukovaca i vrganja uz govedi temeljac i rajcicu siguran je odabir iznimno korisnih sastojaka na vasem tanjuru.

VOYO logo
VOYO logo

Na ulju kratko popecite nasjeckani luk, pancetu, mrkvu i korijen celera narezane na kockice.

Dodajte ociscene gljive narezane na cetvrtine, krumpir narezan na kocke i lovorov list.

Malo posolite, promijesajte, prelijte vrucom vodom da pokrije sastojke u loncu, dodajte govedi temeljac i nastavite kuhati na laganoj vatri 15 – 20 minuta.

Potkraj kuhanja dodajte pasiranu rajcicu, brasno koje ste razmutili u malo temeljca, protisnuti cesnjak, narezanu ljutu papricicu i kuhajte jos pet minuta.

Po potrebi posolite i dodajte jos malo tople vode, te pospite persinom i posluzite uz popecene ploske kruha.

Izvor: Coolinarika.com

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali