OPASNE ZA JELO /

Ove namirnice uopće ne smiju u zamrzivač, a mnogi ih stavljaju: Moglo bi vas šokirati što im se događa 'ispod nule'

Dodao je: "Neke osobe imaju intoleranciju na laktozu, što znači da im nedostaje dovoljno laktaze, što dovodi do fermentacije laktoze pomoću crijevnih bakterija i plinova i nadutosti. Dodatak probavnih enzima specifičnih za laktazu bi mogao pomoći. Druga opcija je da pokušate prijeći na biljno mlijeko."
Foto: Shutterstock
Dodao je: "Neke osobe imaju intoleranciju na laktozu, što znači da im nedostaje dovoljno laktaze, što dovodi do fermentacije laktoze pomoću crijevnih bakterija i plinova i nadutosti. Dodatak probavnih enzima specifičnih za laktazu bi mogao pomoći. Druga opcija je da pokušate prijeći na biljno mlijeko."
9 /12
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Neka hrana može razviti opasne bakterije, a druga će izgubiti svoju teksturu i postati neukusna za jelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx