Kuhinja i recepti /

Ragu juha: recept za ragu juhu

Ragu juha označava gustu juhu koju možete napraviti od mesa, povrća ili gljiva. U zimske hladne dane, gusta juha od fine teletine ili lagane piletine okrijepit će svako tijelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za ragu juhu:

500 g teletine od plećke ili pilećeg mesa 1 vezica povrća za juhu 1 glavica luka 1 jušna žlica maslaca 1 dl kiselog vrhnja 1 žumanjak malo limunovog soka 1,5 l vode sol, papar u zrnu

Priprema ragu juhe:

Meso operite, narežite na kocke i kuhajte u loncu s vodom, a kada provrije dodajte očišćeno i narezano povrće, sol i papar.

U drugoj posudi popržite luk na maslacu dok ne dobije lijepu zlatnu boju pa dodajte malo vode da omekša, a tada dodajte luk u juhu i pustite neka sve kuha još 30 minuta.

Kada je juha gotova dodajte smjesu vrhnja i žumanjka te malo limunovog soka.

Poslužite vruće.

Izvor: Gastro.hr

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx