Kuhinja i recepti /

Pečene teleće rolice s mrkvom i slaninom

Teletina je zbog većeg udjela visokokvalitetnih proteina uz manji udio masti cijenjeno meso koje možete pripremati na bezbroj načina.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Meso izrežite na tanke odreske, istucite batom i posolite.

Na svaki odrezak složite listić žalfije, slaninu, papriku i mrkvu izrezane na rezance. Odreske zarolajte, pričvrstite čačkalicama, uvaljajte u brašno i pržite poklopljene na umjerenoj vatri.

Izvadite ih čim omekšaju, a u masnoću dodajte nekoliko žlica vode. Kad zavri prelijte po odrescima.

Poslužite uz restani ili kuhani krumpir, koji ste prelili rastopljenim maslacem s bosiljkom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx