Kuhinja i recepti /

Ovo je stvarno brzinski ručak: Zapečene rajčice punjene tunom i kaparima

Genijalno, jednostavno i prefino

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Petak je, jede se riba, ali ako nemate inspiraciju što spremati za današnji fini ručak, ne brinite.

Pronašle smo genijalan i jako jednostavan recept koji će oduševiti sve ljubitelje tune.

Ovaj recept ne zahtjeva preveliko kulinarsko umijeće, a neće vam biti potrebno ni previše sastojaka. Uz to, gotov je na brzinu, kako biste mogli što prije navaliti!

Sastojci:

četiri veće rajčice

dvije konzerve tune (komadi)

dvije stabljike celera

dvije žlice kapara

jedna žlica maslinovog ulja

jedna žlica vinskog octa

sol i papar

malo peršinovog lista

malo parmezana

Priprema:

Oštrim nožem odrežite vrlo mali komad rajčice s dna i odstranite gornji dio. Pomoću žlice izvadite sjemenke i unutrašnjost rajčice, grubo ih nasjeckajte te ih stavite u veliku zdjelu. U zdjelu dodajte tunu, nasjeckani celer, kapare, ocat, malo soli, malo papra i promiješajte.

Zatim dodajte nasjeckani peršin i pripremljenom smjesom napunite izdubljene rajčice, pospite naribanim parmezanom i zapecite. Poslužite s onim prije odstranjenim 'kapicama' rajčica, a za prilog možete poslužiti kuhanu rižu, krumpir ili nešto treće - po želji. Dobar tek :)

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx