RIJEŠITE IH SE /

Ove namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici: Mogu se pokvariti ili postati opasne

19. Pivo: Može stajati na sobnoj temperaturi, ali pivo se zbog topline i svjetla brzo pokvari. Kroz čep može ući zrak, što mijenja okus i smanjuje kvalitetu pića.
Nakon četiri mjeseca, osobito ako nije bilo u hladnjaku, može imati neugodan okus. Čuvajte ga na hladnom mjestu i konzumirajte na vrijeme.
Foto: Pixabay
19. Pivo: Može stajati na sobnoj temperaturi, ali pivo se zbog topline i svjetla brzo pokvari. Kroz čep može ući zrak, što mijenja okus i smanjuje kvalitetu pića. Nakon četiri mjeseca, osobito ako nije bilo u hladnjaku, može imati neugodan okus. Čuvajte ga na hladnom mjestu i konzumirajte na vrijeme.
20 /27
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iako su smočnice praktično rješenje za pohranu hrane, nisu idealno mjesto za sve namirnice. Neke od njih s vremenom gube hranjivu vrijednost, okus i svježinu, dok druge mogu postati i zdravstveno rizične. Nepravilno skladištenje često dovodi do kvarenja hrane i nepotrebnog bacanja.

Pogledajte u galeriji koje namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx