RIJEŠITE IH SE /

Ove namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici: Mogu se pokvariti ili postati opasne

18. Maslinovo ulje: Otvoreno maslinovo ulje s vremenom gubi aromu i može poprimiti gorak okus. Nakon šest mjeseci kvaliteta mu znatno opada, posebno ako je izloženo svjetlu i toplini. Kupujte manje boce ako ga rijetko koristite i čuvajte ga u tamnoj boci. Užeglo maslinovo ulje može uništiti cijelo jelo.
Foto: Pixabay
18. Maslinovo ulje: Otvoreno maslinovo ulje s vremenom gubi aromu i može poprimiti gorak okus. Nakon šest mjeseci kvaliteta mu znatno opada, posebno ako je izloženo svjetlu i toplini. Kupujte manje boce ako ga rijetko koristite i čuvajte ga u tamnoj boci. Užeglo maslinovo ulje može uništiti cijelo jelo.
19 /27
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iako su smočnice praktično rješenje za pohranu hrane, nisu idealno mjesto za sve namirnice. Neke od njih s vremenom gube hranjivu vrijednost, okus i svježinu, dok druge mogu postati i zdravstveno rizične. Nepravilno skladištenje često dovodi do kvarenja hrane i nepotrebnog bacanja.

Pogledajte u galeriji koje namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx