Kuhinja i recepti /

Mirisna, pečena, nadjevena patka

Jednostavan recept i laka priprema čini ovo jelo izuzetno privlačno. Iako se po ovom kineskom receptu koristi mali broj sastojaka, okus pečene patke nimalo vas neće razočarati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci:

1 patka nekoliko stabljika poriluka đumbir sojin umak sol

Priprema:

Očišćenu patku namažite sojinim umakom izvana i iznutra, pa ju nadjenite porilukom i đumbirom i posolite. Neka odstoji 6 sati, pa stavite u lonac na paru oko 45 minuta. Izvadite patku i dok je još vruća namažite s 3 žlice sojinog umaka. Objesite na hladno mjesto da se suši.

Zagrijte ulje u loncu, a osušenu patku pecite na visokoj temperaturi dok ne dobije zlatnu boju.

Izrežite na veće komade i poslužite s pečenim krumpirom, mlincima ili polama uz salatu po izboru.

Čitaj još! arti-201012230560006 arti-201004080115006 arti-201003040644006 arti-201012140408006

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx