Kuhinja i recepti /

Lagana palenta s gljivama

Nemate vremena za dugo kuhanje, a želite spremiti ukusan objed? Nabavite malo gljiva, palente i vrhnja i dobit ćete dobar talijanski specijalitet. Uz njega možete poslužiti sezonsku salatu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

U velikoj tavi ugrijte maslinovo ulje. Dodajte gljive, posolite i popaprite. Kuhajte dok ne omekšaju pa na kraju dodajte malo vrhnja za kuhanje.

U međuvremenu skuhajte 5 šalica vode. Neprestano miješajući dodajte palentu.

Kuhanu palentu raspodijelite u 4 zdjelice za jelo i prelijte gljivama.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx