
'Hrvatski restorani testiraju moju toleranciju'

arti-201006020561006'Pokušavam ostati maksimalno pristojan iako se ponekad vrlo teško suzdržati zbog verbalnih napada osoblja i vlasnika restorana. Želim svima pokazati ono najbolje što znam, što sam učio 22 godine, težak i naporan rad, a sve radi toga da im bude lakše u budućnosti. Znam da nije lako mijenjati navike, pogotovo one loše, no svatko od nas bi trebao prihvatiti kritike zbog poboljšanja i napredovanja u svom poslu', kazao je Macchi, koji se kulinarstvom počeo baviti sa samo sedam godina.
'Moj prvi kulinarski specijalitet bio je čokoladni
'Često čujem komentare kako ljudi uopće nisu vidjeli kako sve to izgleda 'iza scene', to jest u kuhinji. No, to nije prava slika svih restorana, to je samo dio, uzorak slike hrvatskih restorana i smatram da ne treba stvarati jednu općenitu sliku o njima', kaže Stephan, koji u Hrvatskoj živi već 13 godina i nikada se nije poželio vratiti u rodnu Francusku.
'U životu je bitno imati cilj i znati što želite, za sve ostalo je potrebno samo strpljenje i naporan rad. Mogu sa sigurnošću reći da sada, kad sam poprilično 'uspio' ovdje, bio bih skroz lud da odem', priznao je Stephan za
arti-201006020561006 arti-200912140193006 arti-200912010116006














![[KVIZ] Samo će znalci prepoznati ovo voće!](http://cdn2.net.hr/media/2025/05/15/1112653/LS-a42b82f8-3173-11f0-9750-72c51a5f9be6-360.webp?1747926638)
[KVIZ] Samo će znalci prepoznati ovo voće!

Na današnji dan napustio nas je jedan od najvećih svih vremena: Njegovim odlaskom više ništa nije bilo kao prije
