Kuhinja i recepti /

Gulaš sa sjemenkama bundeve i suhim šljivama

Kuhanje gulaša od goveđeg mesa zahtijevat će više vremena (za ovaj recept za 4 osobe oko 180 minuta), ali će se trud u konačnici isplatiti.

VOYO logo
VOYO logo

Priprema:

Izdinstajte crveni luk i češnjak. Dodajte goveđe meso koje ste prethodno izrezali na kockice. Začinite. Dinstajte uz dodavanje vode i povremeno miješanje na umjerenoj temperaturi. Pola sata prije kraja dodajte umak od rajčice i nastavite s dinastanjem.

Dodajte sjemenke bundeve (prethodno malo zapečene u pećnici) i suhe šljive. Dinstati još petnaestak minuta.

Skuhajte rižu u slanoj vodi. Blago je popržite na maslacu.

Gulaš poslužite uz rižu.

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali