Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Sočna mesna štruca

Mesna štruca napravi se za čas, a od nje se može najesti cijela obitelj

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Tradicionalno jelo koje ne zahtijeva neke posebne vještine u kuhinji pa je dobar izbor za ručak i za one koji se baš i ne snalaze s namirnicama.

Sastojci:

2 nasjeckana luka

900 g mljevenog mesa

115 ml kečapa

2-3 češnja češnjaka

3 žlice senfa

2 umućena jaja

2-3 žlice krušnih mrvica

sol, papar, peršin

Priprema:

 

Zagrijte pećnicu na 180 °C. U zdjeli dobro pomiješajte sve sastojke, najbolje rukama kako bi se dobro sjedinili.

Soli i papra stavite koliko mislite da će vam odgovarati; obično je dosta veći prstohvat.

Od ove smjese možete napraviti jednu veliku ili dvije male štruce, kako vam je po volji. Smjesu smjestite u kalup za pečenje i pecite oko sat vremena. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx