LIJEČNIČKA KORUPCIJA / Ogledni primjer stanja u hrvatskom zdravstvu: Pacijenti nezaštićeni, liječnici nekažnjeni
'VODIČ ZA PRIORITETNE PATOGENE' / Objavljen popis najopasnijih virusa i bakterija: 'Rastu izazovi i rizici!'
'HZZO KAŽNJAVA LIJEČNIKE' / Oporba se okomila na ministricu Hrstić: 'Drži prst u ušima! Ignorira probleme liječnika'
'SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA' / Liječnicima opće prakse prekipjelo, imaju i krivca: 'Sjede u uredu i smišljaju nove kazne'
POTPISUJE SE I PETICIJA / U Međimurju se opet prosvjeduje: Prepun trg traži smjenu ravnatelja bolnice, podržali ih političari
ZBOG POLITIČKIH ODLUKA / Bolnica u Čakovcu na rubu kolapsa, kirurzi masovno odlaze: 'Ta ekipa uzurpira bolnicu'
'MODERNI ROBIN HOOD' / Kako je jedan poziv završio višednevnu istragu: 'Znali smo odmah da je to naš tip'
LIKVIDIRAN ŠEF ZDRAVSTVENOG / Uznemirujuća snimka atentata pred hotelom: Ubojica na metke napisao tajanstvene poruke
PREDIZBORNO OBEĆANJE / Kekin: 'HDZ-u ću stajati za vratom za svaki ugovor s privatnicima u zdravstvu'
PONEKA PRIČA I NIJE HOROR / Može li Irena Hrstić vratiti povjerenje u hrvatsko zdravstvo? Nije uspjelo ni 11 prethodnika...
NA ZAČELJU EUROPE / Hrvati misle da za zdravstvo odvajaju ogroman dio plaće, ali ispada da i nije baš tako
IMA LI SPASA? / Hrvati na rubu zbog kaosa u zdravstvu: 'Bila je gužva, ali kad sam imao novce za platiti već sutra sam došao na red'
STRPLJEN SPAŠEN / Koliko je loše hrvatsko zdravstvo? Dijagnostičke pretrage u prosjeku čekamo 130 dana
BIVŠI MINISTAR / Milinović otkrio jesu li ga pokušali podmititi. A Beroš? 'Bio bih sretan kad bi USKOK rekao jednu stvar'
PRVI POTEZI NOVE MINISTRICE / Irena Hrstić zamijenila je Vilija Beroša. Liječnici puno očekuju od nje: 'Povrijeđen sam ovim aferama'
ZDRAVSTVO NA KOLJENIMA / Istražili smo. Koliko liječnika u najvećim državnim bolnicama radi privatno i ispaštaju li pacijenti zbog toga?
'NEMA MJESTA ČUĐENJU' / 'Beroša više nema, kao ni Horvata. Ali dok je HDZ na vlasti, gledat ćemo istu mučnu predstavu'
KBC SESTRE MILOSRDNICE / Doznajemo: Doktor Rotim iz afere Beroš ipak se nije vratio na posao! 'Od danas je na godišnjem'
PAO S BEROŠEM / 'Pozder je poznat po malverzacijama. Šveđani su otkrili što radi i otpustili ga'. Ovako je govorio o korupciji
AFERA BEROŠ / Imamo poruke iz grupe Petrači i Pozder. Zašto Pavića zovu Zrikavac? Odvjetnik: 'Pogrdno, kao da se zafrkavaju'
PAD PRVOG ČOVJEKA ZDRAVSTVA / Je li doktor Rotim 'utopio' Beroša? Jedino on ne ide u istražni zatvor, doznajemo što je ispričao u USKOK-u
PORAŽAVAJUĆI PRIZORI / Zabrinjavajuće stanje u Domu zdravlja u Hrvatskoj Kostajnici. Doznajemo zašto nije obnovljen
PRIZORI IZ ZDRAVSTVA / Ovaj Dom zdravlja izgleda kao mjesto koje je davno pregazilo vrijeme, a o obnovi još nema govora
TRAŽE KONKRETNE DATUME / Bunt zdravstvenih radnika ne jenjava: 'Izloženi smo infekcijama, zračenju, noćnom radu...'
ODUSTALI OD ŠTRAJKA / Vozači saniteta imaju poruku za Beroša: 'Oči su nam curile od znoja, a sada se na nas ide džonom'
'NE ODUSTAJEMO' / Treći dan štrajka u zdravstvu: 'Nećemo prestati do ispunjena zahtjeva, želimo konkretan datum'
ŠTRAJK U ZDRAVSTVU / Sindikat o djetetu vraćenom iz operacijske sale; Oglasio se Beroš: 'Još jednom apeliramo...'
ŠTRAJK U ZDRAVSTVU / Iz udruge za prava pacijenata podržali štrajk, ali upozorili: 'Nemojmo preko njihovih leđa'
KAOS U ZDRAVSTVU / Iz sindikata Zajedno otkrili kada će prekinuti štrajk: 'Prijetnje su nam vjetar u leđa'
'AKO ONI KOJI SJEDE U SABORU...' / Zdravstvo štrajka, radi samo najnužnije: 'Trebao sam napraviti 40 pretraga, a napravio sam jednu'
VELIKI ŠTRAJK U ZDRAVSTVU / Oglasilo se Ministarstvo: 'Djelatnici su odgovarali pacijente od pregleda', Beroš: 'Apeliramo na razum'
STRAH OD ŠTRAJKA / Sandra ima karcinom jajnika: 'Ako sutra ne obavim pregled, jel' to znači da ne moram platiti zdravstveno?'
TKO JE HITAN, A TKO NE? / Sutra kreće štrajk u zdravstvu: Pacijenti strahuju, 4000 djelatnika ne odustaje
PACIJENTI STREPE / Sindikat ide do kraja: 'Štrajk u zdravstvu može trajati tjednima. Sve ovisi o jednom pozivu'
'ČEKAONICE PUNE' / Od ponedjeljka besplatni preventivni pregledi, liječnici bespomoćni; A što je sa štrajkom?
KAOS U ZDRAVSTVU / Ravnatelji bolnica pritišću članove Sindikata uoči štrajka: 'Prijeti se i smjenama!'
BLOKADA ZDRAVSTVA / Štrajk zaustavlja pretrage, sanitetski prijevoz i zračenje onkoloških pacijenata!
RADNICI PRELOMILI / Plenković o štrajku u zdravstvu: 'Je li ovo danas razlog za to? To je odgovornost jednog sindikata'
'PONIŽENI SMO' / Zdravstvo u štrajku, pobrojali razloge: 'Meni je žao ljudi, ali drugog izbora nismo imali'
JOŠ NEMA SLUŽBENE NAJAVE / Oglasio se KBC Split: Objavili u kojim odjelima neće biti štrajka, zasada...
SAMO HITNI SLUČAJEVI / U ponedjeljak kreće štrajk u zdravstvu! 'Žao nam je pacijenata, ali nemamo izbora'