VEČERA ZA 5 / Vanja je kuhala zadnja, a Valentina je odnijela pobjedu: 'Jednim malim dijelom sam to i očekivala'
VEČERA ZA 5 / Valentina s osvojenih 38 bodova prešla u vodstvo, a Milica se napokon najela: 'Savršenstvo'
VEČERA ZA 5 / Selma prešla u vodstvo s osvojenih 36 bodova: 'Nisam očekivala da će napraviti nešto tako jestivo'
'VEČERA ZA 5' / Drugi dan finalnog tjedna kuhat će Milica, a Selma komentirati: 'Opet piletina, jao, dajte mi neko janje!'
BORBA ZA TITULU NAJBOLJE KUHARICE / U finalnom tjednu 'Večere za 5' kuhat će još pet kandidatkinja 'Gospodina Savršenog'
VELIKI GURMAN / Mia Miškulin otkrila tko najviše voli jesti i kakva je u kuhinji: 'Od sebe imam velika očekivanja'
NAJVEĆI GURMAN U EKIPI / Borila se za srce 'Gospodina Savršenog', a sada juri za pobjedom: 'Ne bih mogla prežaliti da mi jelo zagori'
LJUBAV JE NA SELU / Farmer Josip iz Bilica svjetski je putnik i profesionalni ronilac: Otkriva kako bi osvojio onu pravu
VELIKA KONKURENCIJA / Tri godine nije kuhala, a sada to radi pred kamerama: 'Inače pripremam noodle i tost'
VEČERA ZA 5 / Danas kuha Ana iz 'Gospodina Savršenog': 'Puno je lakše kad se ne natječemo za istog frajera'
NESUĐENA GOSPOĐA SAVRŠENA / Sarah Seifert večeras pokazuje svoje kulinarske sposobnosti: 'Zagorjelo mi je i jelo i lonac'
VEČERA ZA 5 / Slijedi ponovni susret djevojaka iz 'Gospodina Savršenog': 'Ne bih se s njom družila...'
ODVAŽILE SE / Cure iz Gospodina Savršenog se spremaju pokazati kulinarske vještine, a evo koga ćemo gledati
VEČERA ZA 5 / Mladen nezadovoljan četvrtim mjestom, a Branko odnio pobjedu: 'Izvest ću cijelu ekipu na večeru'
'USKORO IDE VAN' / Sarah Seifert iz 'Gospodina Savršenog' otkrila da ju je Rodos inspirirao za novu životnu avanturu
PRIPREMA UKUSNA IZNENAĐENJA / Današnji domaćin 'Večere za 5' je Branko: 'Mislim da će pripremiti nešto tradicionalno'
'VEČERA ZA 5' / Matija je za večeru osvojio 38 bodova, Jadranko komentirao: 'To je bilo prejednostavno'
DONOSIMO RECEPT / 'Večera za 5' od 2007. otkriva gastronomske tradicije, a oko jedne se svi slažu - za Prvi maj kuha se grah!
MILJENICA PUBLIKE / Mia iz 'Gospodina Savršenog' otkrila štošta: 'Možda se nešto lagano kuha trenutno'
SVESTRANA MAJKA / Uz posao, brigu o djeci i glazbu ima veliku strast: 'Vjerujem da će mi se želja ostvariti'
'VEČERA ZA 5' / Večeras za ekipu u Gornjoj Bistri kuha Carmen: 'Očekujem pravu vatrenu bajkersku atmosferu'
VEČERA ZA 5 / Egzotika kraj Zaprešića! Dijana je u 'Večeri za 5' spremila azijski meni i tako prešla u vodstvo
UZBUDLJIVA VEČER / Dijana će ekipi 'Večere za 5' pripremiti egzotičnu večeru: 'Jedva čekam vidjeti reakcije'
VEČERA ZA 5 / Goran osvojio 36 bodova za svoju večeru: 'Neobično, interesantno, ali nije me oduševilo'
VEČERA ZA PET / Umirovljenik Božo zatvara lički tjedan 'Večere za 5': „Ja mislim da će večeras biti spektakl“
'VEČERA ZA 5' / Lidija nastavila niz osvajanja maksimalnog broja bodova: 'Mi se ne natječemo nego zabavljamo'
ČOVJEK S BROJNIM TALENTIMA / Zvonimir je profesor, glazbenik i pčelar i sve stiže: 'Ovo je formula za život bez stresa'