PRATITELJI PUNI PODRŠKE / Tončica Čeljuska otkrila detalje o svojoj bolesti: 'Kada stres uzme maha...'
POPULARNO LICE HRT-A / Tončica Čeljuska otkrila svoju tajnu mršavljenja i mladolikosti. Koristi ove tretmane: 'Možda je u pitanju moja taština...'
NEOPISIVA TUGA / Shrvana Tončica Čeljuska izgubila je najbitniju osobu u svom životu: 'Tvoja smrt ostavlja bol koja se ne može zaliječiti...'
'TI NISI SAVRŠENA KĆI...' / Tončica Čeljuska pokazala svoju prekrasnu kćer: Dobila ju je u braku iz kojeg je izašla u najtežem periodu života
PRIRODNO IZDANJE VODITELJICE / Tončica Čeljuska uživa na odmoru u Dalmaciji: Pozirala u bikiniju uz bazen bez trunke šminke i oduševila izdanjem
PODRŽALE MATURANTE / Tončica Čeljuska i Ana Rucner oduševile elegancijom, Snježana Mehun zaigrala na izazovniju kartu i 'pomela' sve
'ŽIVOTNI PRINCIPI' / Tončica Čeljuska uživa na egzotičnoj destinaciji, a fotografija s nepoznatim frajerom potaknula je neka nagađanja
ŽESTOKA BORBA ZA POZORNOST / Borna Kotromanić baca na 'Playboy' izdanje Bridget Jones, Mia Begović osvanula sa sunčanim naočalama, kao da je u afteru
KAKVE RIJEČI! / Gvardiolovo priznanje da voli starije žene nije ostavilo ravnodušnom ni Tončicu Čeljusku: 'Bilo bi mi drago kad bi mi se javio...'
ONA JE SPREMNA ZA LJETO / Tončica Čeljuska se probrćkala u plićaku, a ljudi ne prestaju komentirati: 'Kao morska sirena'
RAT JU JE OBILJEŽIO / Arija Rizvić: 'Moj je otac izgubio cijelu obitelj u jednoj noći. Ubijeni su mu roditelji, ujne, tetke...'
'TO SE NE ZABORAVLJA' / Tončica Čeljuska zaintrigirala objavom: 'Možemo ignorirati, okrenuti se drugima, izabrati posve suprotno, ali...'