BILO JE TO SLUČAJNO / Toni Peruško za Net.hr otkrio kako se odlučio na Urbana: 'Poruka te pjesme je nešto što mi je blisko srcu..'
SUPERSTAR / Hana Ivković za RTL progovorila o Aleksandri Prijović i svom prolasku u finale: 'Nisam očekivala da ću to biti ja'
SUPERSTAR / Ivanova emocija i mir rasplakali su Seve: 'Bog je polako počeo čistiti moju dušu, u tome sam našao dugoročni mir'
SUPERSTAR / Stigla je s prijateljem kao podrškom, a onda su skupa otpjevali hit Gage i Bradleya Coopera: 'Ovo smo čekali'
'SUPERSTAR' / Švicarac i njegov Varni paljak nasmijali žiri, a vješta plesačica na noge je digla i Filipa Miletića!
URNEBES U SUPERSTARU / Tonči Huljić 'ubija' od smijeha: 'Tražim pravu notu, nije je bilo zadnje tri minute. Nema je nigdje, na reflektorima, ispod stola...'
MELODIJE JADRANA / Huljići pokazali zašto su najjača estradna obitelj u regiji, a Rozga ponovno odnijela titulu glazbene ikone
HULJIĆEV CROSS-OVER / Huljić predstavlja Hrvatsku na prestižnom festivalu, a povest će i zeta: 'Grašo je izrazio želju, on je već naturalizirani Slovenac'
MATER FAMILIAS HULJIĆ OTVORENO / Vjekoslava Huljić progovorila o Hani i Graši: 'Petar je arhetip Dalmatinca...'