PROGLAŠENI FINALISTI! / Unatoč zamjerkama žiriju cijele sezone, publika složna da su u finale 'Tvoje lice zvuči poznato' prošli najbolji
NEPREPOZNATLJIVA NIVES DOLAZI KAO LET 3: / 'Ne znam što je toj gljivi, stvarno je poludjela kad sam ja u pitanju'
'RAZVALILA JE, BRAVO KRALJICE': / Nives odnijela prvu pobjedu u TLZP-u i izazvala erupciju slavlja na društvenim mrežama
'ŠTO DA JA SAD S OVIM RADIM?': / Prošlotjedni pobjednik Dalibor Petko ima problema s novom transformacijom
SANDRA BAGARIĆ ODGOVORILA NA NAPADE GLEDATELJA SHOWA 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO': / 'Sve im je oprošteno'
'OD LJUBOMORE ĆE POTOPITI SVE SPLAVOVE': / Dalibor Petko liči na srpsku pjevačicu: 'Kad umjesto Amy postaneš Stoja'
NIVES CELZIJUS NIJE BAŠ ENTUZIJASTIČNA GLEDE TRANSFORMACIJE U SEVERINU: / 'Bojim se da bih mogla imati problem'
RAŠIRITE RUKE, OVE NEDJELJE BOJAN JAMBROŠIĆ POSTAJE MIŠO KOVAČ: / 'Jednom u životu da i ja budem legenda'
(ANKETA) TREBA LI NOVA TV POSLUŠATI JAVNOST? Gledatelji protiv Sandre Bagarić: / 'Tvoje lice zvuči iritantno, odlazi iz žirija!'
POBJEDA IVANE MIŠERIĆ NALJUTILA GLEDATELJE: / 'Najnepoštenije glasanje ikad! Da Britney ovo vidi, opet bi glavu obrijala'
MARIO ROTH POSTAJE MAJA ŠUPUT: / 'Ona je jedan lijepi, pozitivni cirkus, ali jako sam tužan što se tiče outfita'
U NEDJELJU NAM STIŽE JOHN TRAVOLTA: / Daniel Bilić u problemima: 'Kad sam lupio gljivu, gljiva mi je vratila natrag'
NASTUP O KOJEM SVI PRIČAJU: / Oliver Dragojević otkrio što misli o transformaciji Ane Gruice u 'Tvoje lice zvuči poznato'
ANA GRUICA ODNIJELA PRVU POBJEDU U TLZP-U, FANOVI EKSPLODIRALI: / 'U ovoj državi baš sve mora biti namješteno'
NIVES OTKRILA ŠTO JE MOTIVIRA ZA DOBAR NASTUP: / 'Razmišljam o polugolim plesačima i da ću moći to pipkat', dirkat'...'
'OVO JE SILOVANJE GLAZBE! KOJE PRENEMAGANJE, ONA JE POTPUNI PROMAŠAJ': / Ana Gruica na meti kritičara
BILA JE TO DUPLA DOZA SEKSEPILA: / Urnebesni Daniel Bilić opjevao kara-karanfile kao Nives, Mario pao sa sofe od smijeha
BOJAN JAMBROŠIĆ ODNIO POBJEDU U TLZP: / 'Ovo je nešto najbolje do sad u svim sezonama, naježio sam se slušajući'
DANIEL BILIĆ U ŠOKU: / Ove nedjelje postaje Nives Celzijus: 'Nisam se nadao ovome. Puno sam stvari, ali mazan nisam'
PRVI PUT U 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO': / Stižu hologram i dvostruka transformacija - Bojan u duetu sam sa sobom
MIA POBIJEDILA U 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO': / Njen potez na kraju emisije razljutio fanove: 'Gdje je toj ženi mozak?!'
NIVES OBJAVILA SLIKU MASNICA NA KOLJENIMA: / Primitivci odmah pomislili na jednu stvar, no ona im je brutalno spustila
NIVES SPREMNA ZA MRDANJE I DRMANJE U 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO': / 'Inače imam dosta dobar rad bokovima'
SAD JE JASNO ZAŠTO SE SANDRA BAGARIĆ UVIJEK VESELO SMIJE: / 'Lijepo je biti žena jer mogu doživjeti višestruke orgazme'
TAKO TI JE LUTKO KAD LJUBI PETKO: / Dalibor je toliko oduševio Sandru Bagarić da mu je uvalila poljubac
'KOMA, BOLJE DA SI OSTALA DOMA': / Ana Gruica na meti kritika nakon nastupa: 'Ray Charles nije zijevao k'o tuljan'
IVANA MIŠERIĆ ZA DLAKU POBIJEDILA NIVES CELZIJUS: / 'Kad sam vidjela gdje idu glasovi natjecatelja, ugasila sam televizor'
HOĆE LI SE BOJAN JAMBROŠIĆ ZAMJERITI JELENI? / 'Nadam se da me Rozga neće manje voljeti od ovog trenutka'
LEZBIJSKI POLJUBAC O KOJEM SVI PRIČAJU: / Ivana Mišerić 'počastila' plesačicu seksi pusom na pozornici TLZP-a