DVA UBOJSTVA U ISTOM DANU / Svjedok uhićenja ubojice žene u Zagrebu:'Izveli su ga u lisičinama, donjim gaćama'
SVIREPO UBOJSTVO / Slijepu suprugu izbo 25 puta, gušio je... Osuđen na 12 godina zatvora: 'Žao mi je'
SLUČAJEVI KOJI SU ZGROZILI NACIJU / Oni su počinili najteže i najmonstruoznije zločine u hrvatskoj povijesti: Ugasili živote roditeljima, djeci i supružnicima
HLADNOKRVNO UBOJSTVO / Mladić namjerno pregazio muškarca pa poslao jezivu poruku prijatelju: 'Morao sam se osvetiti! On je bio pjehe. Kraj priče brate'
NAKON VIŠEGODIŠNJE SVAĐE / Dalmatinska zagora zavijena u crno: 52-godišnjak napao i ubio člana vlastite obitelji
DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE / Gruzijac osumnjičen za pokušaj teškog ubojstva službene osobe i krijumčarenje migranata
METAK U POTILJAK / Zašto je brutalna likvidacija na Zrću prekvalificirana u obično ubojstvo? 'Postoji šest oblika teškog ubojstva'
OPTUŽEN ZA TEŠKO UBOJSTVO / Bivšu izbo nožem 20 puta u splitskoj trgovini, a sada se ničega ne sjeća: 'Gospodine sudija, nisam to napravio s namjerom'
MAJKU ZLOSTAVLJAO I RANIJE / Splićanin optužen za teško ubojstvo: Nakon svađe podmetnuo požar u stanu, a majku nije spasio
OBRAČUN KOD VESLAČKOG KLUBA / Makljaža u Kaštelima: Ubojici 30 godina zatvora, no iza rešetaka još neće. U bijegu je
MUČNO UBOJSTVO / Suprugu izudarao čekićem po glavi, a onda ju zadavio do smrti: 'Kakvo to čudovište može napraviti?'
HOROR U BERLINU / Učitelj upoznao muškarca; Poseksali su se, a onda mu je odrezao penis: 'Protresao sam ga, nije reagirao'
'BIO SAM U RATU, POTREBAN MI JE MIR' / Nožem od 17 cm brutalno usmrtio stanodavku u centru Zagreba: 'Odležao bih u bolničkoj ustanovi‘
CURE DETALJI ISTRAGE / Tip uhićen za svirepo ubojstvo obitelji iz Srbije cinkao suučesnike? Izvori smatraju da braća nemaju ništa s time: 'Otmjeniji su i oprezniji'
'U ŠOKU SMO' / Tuga za ubijenim političarem: 'Izgubili smo voljenog prijatelja'; Zločin istražuje antiteroristička služba
'ČUO SAM GALAMU I DERANJE' / Svjedok otkrio detalje ubojstva u Zagrebu: 'Ležao je s ranom na glavi, a njegov pas nikome nije dao da se približi'
'BIO JE AGRESIVAN I PRIJE, ALI TO JE BILA KAP PREVIŠE' / Ovo je čovjek koji je hladnokrvno ubio radnika na benzinskoj zbog maske, a susjedi otkrivaju detalje: 'Bio je obuzet teorijama zavjera'
PRONAŠLI IH U NEDJELJU / Stravična ubojstva šokirala malu i mirnu zajednicu: Ubijena žena i njezino troje djece - uhitili sumnjivca
'NISAM VIDIO DRUGI NAČIN' / Stravično: Djelatnik benzinske zatražio kupca da nosi masku. Ovaj otišao, vratio se, izvadio pištolj i pucao mu u glavu
POLICIJA TRAŽI POMOĆ / On možda ima saznanja o brutalnom ubojstvu Hrvata u Njemačkoj: Znate li tko je ovaj mladić?
STRAVA U BIH / Muškarac (68) zaklao susjedu, a potom nasrnuo na njenu prijateljicu: Sumnjao je da se bave crnom magijom...
STRAVIČAN ZLOČIN NA KRKU / Rastrojeni muškarac udavio suprugu iz Rusije, tri dana je proveo s tijelom u stanu
POSVUDA JU JE IZREZAO / Podignuta je optužnica protiv muškarca (44) koji je napao i ubio svoju stanodavku u Zagrebu
SJEKIROM ZATUKAO OCA NA SPAVANJU / Cure mučni detalji pozadine ubojstva u Lici: Bio je brutalni obiteljski nasilnik, jednom je ženu ubacio u bačvu i zatvorio...
SINU ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR / Mučni slučaj iz Like: Oca je udario sjekirom po glavi dok je spavao, od ozljeda je umro na mjestu
SLUČAJ POSTAJE JOŠ GORI / Za ubojstvo predsjednika Haitija osumnjičeni bivši kolumbijski vojnici: Ali, ima tu i Amerikanaca...
'RADI LI SE O VIKENDAŠIMA?' / Policija rasvjetljava tajanstvene smrti u kući kod Brinja i Karlobaga, jedan slučaj vode kao ubojstvo: 'Čudim se svemu...'
IMA VIDLJIVE OZLJEDE NA TIJELU / Kod Otočca ubijen muškarac? Policija dobila dojavu o tijelu u obiteljskoj kući
TEŠKO UBOJSTVO / Stogodišnjak u Belgiji optužen da je ubio štićenika doma za starije u kojem je i sam živio
NOVI DETALJI UŽASA KOD ĐAKOVA / 'Zvao je svu rodbinu i govorio da će se ubiti. Tako i mog zeta kojem je rekao da ode kod pogrebnika...'
DETALJI STRAVE KOD ĐAKOVA / Muškarac u parkiranom autu ispred groblja ubio nevjenčanu suprugu pa presudio sam sebi
MJESECIMA ŽIVJELA KRAJ LEŠA? / Njemačka policija pronašla raspadnuto tijelo muškarca u stanu, evo kako je žena prikrivala smrad
ISPEKLA PENIS SUPRUGA NA TAVI / Brazilka ga je ubila nožem, a onda mu je odsjekla spolni organ, a kaže - u samoobrani
DORH OPISAO MUČNE DETALJE ZLOČINA / Četvero mladih ubili profesora u Varaždinu, prijeti im do 40 godina zatvora: Osvetili mu se jer im je pozvao policiju