POD POVEĆALOM / Fatalne ljubavi i spekulacije Ivana Hercega punile su naslovnice: Njih je ljubio zavodnik s malih ekrana
ZA NET.HR / Tatjana Jurić o ljubavi u četrdesetima: 'Napokon donosiš pametnije odluke pa je život ljepši'
KAKVA LJEPOTICA / Zar je već toliko prošlo? Pogledajte kako je Tatjana Jurić izgledala prije 20 godina
TRAGEDIJA U DALMACIJI / Poznate Hrvatice o požaru: 'Djeca su vrištala i paničarila, sve je bilo u plamenu'
SRAMOTA! / Uz Tatjanu Jurić o odluci hrvatske vlade oglasila se i bivša manekenka Dvina Meler: 'Što bi se tebe ticao nečiji tamo plač'
TRENUTAK ISTINE / Tatjana Jurić obratila se hrvatskoj vladi: 'Nekoliko tisuća djece ubijeno našom šutnjom...Sramite se'
ZA NJU LJETO JOŠ UVIJEK TRAJE / Tatjana Jurić fotkom iz bazena fanove ostavila bez daha i otkrila kod koga je u gostima: 'Raskoš samo takva'
'DAVNO SAM MU OPROSTILA' / Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog nasilja: 'Mislila sam da ću tu tajnu ponijeti u grob'
NIKAD OTVORENIJA / Jadranka Kosor otkrila da je s 14 godina vlastitog očuha izbacila iz kuće: 'Ja sam majci rekla, ili on ili ja''
POSEBAN DAN / Udala se poznata radijska voditeljica! Imala je dvije 'vjenčanice', a vesele isječke sa svadbe dijelila je i Tatjana Jurić
EMOTIVNA OBJAVA / Tatjana Jurić svoj 41. rođendan proslavila negdje iznad oceana: 'Imam samo jednu želju...'
U POSEBNIM DRESOVIMA / Tatjana Jurić oduševila fotkama: 'Svašta sam u životu mislila, ali da ću s Dragom Ćosićem pratiti SP - e, to nisam!'
'TEŽAK JE TO ŽIVOT...' / Tatjana Jurić progovorila o gubitku majke, bolovala je od Alzheimera: 'Pvi simtomi pojavili su se 5 godina prije...'
PROMJENA JE UVIJEK DOBRODOŠLA / Tatjana Jurić nakon operacija uhvatila se u koštac s još jednim problemom: 'Čini mi se podjednako izazovnim'
OPET U BOLNICI / Tatjana Jurić ipak nije prošla bez operacije, javila se nakon zahvata: 'Na leđima imam tri mala šava, ali...'
MUČI JE ZDRAVLJE / Tatjana Jurić napisala da je iscrpljena, sijeda i teže pokretna: 'Bojala sam se operacije, ali gore je ako se odgađa, nemoj se patiti'
'POKUŠAVAM IZBJEĆI OPERACIJU' / Tatjana Jurić izašla iz bolnice pa se posvetila oporavku kako bi izbjegla najgori scenarij
ZABRINULA OBJAVOM / Tatjana Jurić završila u bolnici: 'Nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove je milina. Što i kako dalje, vidjet ćemo'
MOKRA TATJANA JURIĆ / Skočila u ledenu Krku da spasi svoju kujicu, snimila je sve: 'Mislila sam da će mi srce otkazati!'
'DA NE KAŽEM ONU DRUGU RIJEČ!' / Tatjana Jurić poslala prijeteću poruku: 'Sad ste svi nastradali...'; Odmah su joj se javile Rozga i Nevena Rendeli
COVID JU JE 'SATRAO' / Tatjana Jurić oboljela od korone: 'Relativno me ozbiljno sastavilo, a cijepljena sam s dvije doze'
KAKO STISNUTI 'PLAY' I NAPRAVITI KORAK NAPRIJED? / Poznate Hrvatice otkrivaju s kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu
KAMERA, AKCIJA - TISKAJ / Tarik se prisjetio Lejlina porođaja: 'To je bio šou... Jednom rukom sam snimao, a drugom asistirao babici'
ZAINTRIGIRALA PRATITELJE / Tatjana Jurić objavila fotografiju sa zgodnim dizajnerom, svi se pitaju ima li to ona novog dečka
TATJANA JURIĆ O SIMPTOMIMA JAKO TEŠKE BOLESTI: / 'Deluzije, halucinacije, potpuno urušavanje strukture ličnosti...'
TATJANA JURIĆ O RASKIDU ZARUKA S PODUZETNIKOM: / 'Priznajem, to je bilo kompromitirajuće i u neku ruku ponižavajuće'
TATJANA JURIĆ POTVRDILA PREKID ZARUKA S PODUZETNIKOM: / 'Izostalo je sve ono što jedan takav prsten simbolizira'
TATJANA JURIĆ JE OPET SOLO? / Voditeljica se početkom godine pomirila s bivšim, ali...; Već neko vrijeme zaručnički prsten više nije na ruci
SVI SE ZAGLEDALI U STOPALO TATJANE JURIĆ: / Primjećujete li u čemu je fora? 'Ne znam zašto je ovakvo ispalo'
TATJANA JURIĆ SE ZAPUTILA S FRENDICAMA U TOPLIJE KRAJEVA PA SE NAŠLA U PROBLEMU: / 'Kažu da sam maloljetna'
POZNATI HRVATI PROSLAVILI POBJEDU VATRENIH: / Lana se skinula u seksi haljinicu, a Rozga otkrila s kim je gledala tekmu
EVO ŠTO LUKA MODRIĆ SLUŠA U RUSIJI: / Ekipa Narodnog radija snimila navijačku pjesmu, naučite stihove
NAKON DORIS I NIVES, I TATJANA JURIĆ POKAZALA TRBUŠČIĆ: / Haljina koju je odjenula otkrila njenu tajnu
TATJANA JURIĆ OVOG VIKENDA HVATALA BOJU: / Lijepa voditeljica uskočila u bikini i raširila se na suncu
PREKINULI SU TATJANA JURIĆ I IVAN ZUBAK? / Voditeljica i član uprave Auto Zubaka pošli svatko svojim putem
Zvijezde / POZNATI SE POJAVILI NA REVIJI U CRNINI: Franka Batelić i Tatjana Jurić opasno konkurirale Jeleni Rozgi
TATJANA JURIĆ OPROSTILA SE OD MAJKE: / 'Sve stade. Samo život prođe. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo'
'TAKVI KAO TI, NIŠTA VAM NIJE SVETO': / Tatjana Jurić dobila prodike zbog fotografije objavljene za Noć vještica
Zvijezde / TATJANA JURIĆ I IVAN ZUBAK SE VIŠE NE SKRIVAJU: Zaljubljeni Zubak nije puštao voditeljicu iz zagrljaja na rukometnoj utakmici
ODUZIMA DAH: / Tatjana Jurić pozirala u bikiniju i pokazala zašto je mnogi smatraju najljepšom voditeljicom
'STVARNOST PRESTAJE KAD SE TI POJAVIŠ... SEKSI!': / Tatjana Jurić se fotografirala dok se kupa, prizor je božanstven
TATJANA JURIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: / Lijepa voditeljica promijenila izgled, komplimenti pljušte sa svih strana