MATIĆ: / 'Zbog njih sam propustio 5 godina u životu sina. Ali, sad sam u Bruxellesu, popravljam engleski, a Đuro doma uči turski'
SJEĆATE SE 'ŠATORA' I PLINSKIH BOCA NA ULICI? / Od prvog dana bilo je napeto, a onda - smrt braniteljice, samospaljivanje i zapaljive izjave...
POVLAČI SE S JAVNE SCENE: / Jedan od predvodnika 'šatoraša' napušta čelo udruge, evo čemu će se sad posvetiti
Vijesti / Kraj prosvjeda u Savskoj, Matić poručio: 'Sadašnja vlast je branitelje iskoristila kao istrošene prezervative'
Nakon punih 555 dana / Glogoški proglasio kraj prosvjeda u Savskoj: 'Šator je postao institucija, borit ćemo se za ustavni zakon'
ODLAZI ŠATOR IZ SAVSKE? / Medved otkrio koji će mu biti prvi potez kad zasjedne u ministarsku fotelju
TKO JE TOMO MEDVED? / Novi ministar junak je Ledererovog filma, upravo je on zvao generala JNA Rašetu da spasi ranjenog snimatelja HRT-a
prebacivanje odgovornosti / Matić: 'Ovo je tragikomično, premijer kao da na Njuškalu traži ministra branitelja'
40 dana prazna fotelja / Brkić dobiva protukandidata: branitelji su slažu kako je ministar već trebao biti imenovan
zbog dosljednosti u savskoj / Klemm: 'Ako institucije utvrde nezakonitosti, tražit ćemo smjenu Crnoje'
nisu identificirani / 'Previše prosvjednika je uzvikivalo 'za dom spremni' pa nismo nikoga prijavili'
EMOTIVNI ISTUP MINISTRA / Matić: 'Čak 80 pripadnika HVO-a nije dobilo vozilo zbog prosvjednika iz Savske'
Vijesti / Branitelji blokirali pristup Ministarstvu, tvrde da službenog upozorenja za isključivanje struje nije bilo!
Vijesti / Matić o gašenju struje u Savskoj 66: 'Jutros sam opet bio izložen vrijeđanju, ovo je bio vrhunac!'
blokirali ulaz u ministarstvo / Prosvjednici iz Savske 66 isprovocirali Matića, isključio im struju: 'I ja sam samo čovjek'
godina dana od početka prosvjeda / Glogoški: 'Izbjeglice dočekuju s hranom i dekama, a nama nisu dopustili dostavu hrane na Markov trg'
Glavašević uoči godišnjice prosvjeda / 'Sve maske su pale, od početka govorimo da HDZ stoji iza prosvjeda u Savskoj, a sada je to savršeno jasno'
KRENULI U IZRADU DOKUMENTACIJE / Glogoški potvrdio: 'Želimo da se ovaj prostor proglasi trgom koji će nositi ime Nevenke Topalušić!'
'tresla se brda, rodio se miš' / U šatoru u tišini praćen prijenos sastanka: 'Sad čekamo što će biti dalje'
ovdje pogledajte kronologiju sastanka / Završio sastanak u Banskim dvorima: na idućem sastanku o konkretnijim rješenjima
želje i mogućnosti / Što će branitelji u ponedjeljak u Banskim dvorima tražiti od Vlade? Hoće li se dogovoriti?
Vijesti / Zagrebom su jutros ponovo promarširale kolone branitelja, ali danas ne u prosvjednoj povorci