MAJČINA KOPIJA / Sanja Vejnović može se pohvaliti titulom jedne od najljepših žena svijeta: U kojem je smjeru krenula njezina kći?
RTL: 20 GODINA ZAJEDNO / Ekipa 'Zabranjene ljubavi' na okupu, Zoran otkrio: 'Jednom sam prespavao u studiju'
SVI OČEKUJU ZAJEDNIČKI PROJEKT / Fantastični trio: Atraktivna domaća glumica pozirala u društvu s još dvije glumačke zvijezde
ONA IMA 61 GODINU?! / Sanja Vejnović sve oduševila svojom mladolikošću: 'Ljepota koja ne prolazi, uopće ne stari'
'ZASLUŽILA SI VJEČNI SPOKOJ' / Preminula je sestra Sanje Vejnović, glumica objavila dirljivu poruku: 'Počivaj u miru, tamo gdje više nema boli ni tuge...'
LJEPOTICA BILA I OSTALA / Sanja Vejnović oduševila ljude objavom fotografija iz mladosti: 'Tada nije bilo photoshopa'
OBJAVILA I FOTKU / Poznata hrvatska glumica završila na hitnoj: 'Osjetila sam naglu bol u vratu i za pet minuta bila u ambulanti'
GLUMICA U NAPONU SNAGE / Bila je na listama najljepših žena svijeta: Sanja Vejnović u 61. dokazala da u bazenu može parirati dvostruko mlađima
NIJE ČUDO DA NOSI SEKSI TITULU / Sanja Vejnović objavila fotku u bikiniju: Tko bi joj dao 60? Mi definitivno ne bismo