DUŠA JEDNA DIVNA / Kako to mislite niste sigurni postoje li anđeli čuvari? Pas lutalica brinuo o žrtvi prometne nesreće sve do dolaska liječnika
LJUBAVI NAŠE / Ako već tvrdite da su psi naši najbolji prijatelji, zaigrajte ovaj kviz i dokažite nam da ih sve znate uz 12 točnih odgovora
NEKE IM DAJETE ČESTO / Veterinarke otkrile koje namirnice su otrovne za pse: Jedna može dovesti do otkazivanja bubrega
Spasilački psi pokazali umijeće / Bili smo na edukaciji pasa: 'Jedan Labrador može vući čovjeka koji ima 100 kila'
SAMO TE GLEDA / Cane corso očarao publiku na TikToku: 'Zašto me progoni osjećaj da ovom psu dugujem novac?'
HGSS-OVI POTRAŽNI PSI / Kruno i Drako nerazdvojni su potražni tim! Tragaju za nestalima u ruševinama i lavinama: 'On je sve moje'
Istočni dijelovi Splita i Solina / Čopor pasa lutalica već godinama plaši stanovnike: 'Bojiš se, bilo je tri ujutro... strašno'
'PRVA I POSLJEDNJA LJUBAV' / Što će sada biti s kraljičinim ljubimcima? Iza nje su ostala četiri psa, nagađa se o njihovoj sudbini
POLICIJA ODMAH REAGIRALA / Dnevna doza luđaka na cesti: Postavio je psa za volan i grohotom se smijao ludosti kojom je mogao nekog ugroziti
STRAVA U VARAŽDINU / Bul terijeri napali i ozlijedili ženu i njezinog psa: Građani s prozora snimili cijeli horor
UPOZNAJTE MAGIČNOG / 'Došao je iz legla MI6, danas traži drogu za američku DEA-u, a kada je otišao puklo mi je srce'
ANĐEO ČUVAR / Pas je najbolja stvar koja se dogodila čovjeku: Reagirala je na nevjerojatan način nakon teške prometne nesreće
Samo žele topli dom / Pogledajte 12 najneobičnijih modela i glumaca za još neobičniji novogodišnji kalendar!
JESTE LI ZNALI? / O zubima, životinjama i Jacku Nicholsonu: 20 ludih činjenica koje vas nisu učili u školi, a trebali su
'PSI PRIČAJU ONIMA KOJI ŽELE SLUŠATI' / Tysona su vlasnici ostavili kad je oslijepio: Danas je pravi mali vragolan
OBJAVIO SNIMKU / Uvjeren je da mu je u dvorište upao duh nekog psa: 'Na moj posjed druge životinje naprosto ne mogu ući'
Srušili su je i grizli / Zastrašujući krici upomoć odjekivali su sinoć zagrebačkom Dubravom. 75-godišnju ženu napali su i teško ozlijedili psi
JEZIVA SNIMKA / Milijuni ljudi pogledali video za koji neki tvrde da je nepobitan dokaz da duhovi postoje: 'Ti psi su odmah osjetili prisutnost'
Zvjerinjak u Zagrebu / Kreće kontrola pseće populacije, komunalni redari u pratnji policije. Tko nije čipirao psa, prijeti mu gadna kazna
ŠOK TERAPIJA / Pretvarala se ispred psa da se guši i naglo 'ozdravila' kada je vidjela što mu je palo na pamet: A genij je samo poduzeo logično...
MED MEDENI / Ne postoje veće duše od pasa, ne postoje! Gesta ove brižne srećice popravit će vam i dan i tjedan i mjesec
TKO JE U PRAVU? / Zahuktala se rasprava na hrvatskom Redditu: 'Potencijalno opasne pse nabavljaju krkanski debili'
OPASAN VIRUS PRIJETI PSIMA / Inkubacija traje 5 do 11 dana, a onda kreću krvavi prljevi i povraćanja, evo kako se prenosi
Čipiranje pasa / Ni visoke novčane kazne neke nisu naučile pameti: Iako je mikročipiranje pasa zakonska obveza vlasnika još od 2013.
ŠOK I NEVJERICA MEĐU LJUBITELJIMA PASA / Ovo je 30 pasmina koje novi Pravilnik Ministarstva poljoprivrede smatra opasnima, evo što to znači za vlasnike
HOROR U SUSJEDSTVU / Vlasnik azila primao ogromne donacije, a psi su živjeli u neljudskim uvjetima: 'Ginuli su u kanibalizmu...'; Procurile su šokantne snimke