ponosan na kauboje / Premijer Orešković čestitao hrvatskim rukometašima: 'Naši sportaši su dokaz kako ništa nije nemoguće'
'ja sam taj koji je podbacio' / Poraz od Hrvatske mu je bio prevelik teret: poljski izbornik podnio ostavku
senzacija koja se pamti / Mediji pobjedu Hrvatske nad Poljskom opisuju kao čudo: 'Ovo je jedan od najvećih uspjeha povijesti sporta'
kako se rađaju prvaci / Balić otkrio taktiku nakon svjetskog čuda u rukometu: 'Trebalo se držati dogovora i igrati sa srcem'
najava susreta s poljskom / Kopljar: 'Imamo sportski motiv i motiv da odigramo jednu odličnu utakmicu radi samih sebe'
analiza suparnika / Babić uoči Poljske: 'U ovoj će utakmici pobijediti tim i osobno se nadam da ću uživati u utakmici'
Sport / 'Upleli smo se u zamku s Francuzima, ali sigurno ne želimo završiti prvenstvo izgubivši sve utakmice'
Sport / Horvat: 'Došlo je do neke blokade, ali Poljska nam je prilika da se vratimo na stari kolosijek'
klasa optimist / Horvat: 'Došlo je do neke blokade, ali Poljska nam je prilika da se vratimo na stari kolosijek'
Sport / Babić nakon poraza: 'Mi smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali nekad protivnik ne dopušta da igraš'
psiha kriva za poraz / Babić nakon poraza: 'Mi smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali nekad protivnik ne dopušta da igraš'
puni samopouzdanja / Gojun pred Francusku: 'Ne bih se osvrtao na njih; ako budemo angažirani - sigurno ih imamo'
svi prolaze, omeyer je vječan / Omeyer: 'Protiv Hrvatske sam uvijek dobar jer mi je najveći izazov braniti protiv velikih'
POKAZALI DA MISLE OZBILJNO / Francuzi se iskupili za poraz od Poljske: branitelji naslova uništili slabašne Bjeloruse!
'balkanski rukomet' / Kauboji otvaraju drugi krug Eura: u 20:30 ne propustite okršaj Hrvatske i Makedonije!
hoće li biti emocija? / Obrvan uoči večerašnjeg susreta: 'Koliko god mi je draga Hrvatska, moje misli i želje će biti na strani Makedonije'
'usporena utakmica' / Marić uoči Makedonije: 'Neće biti preatraktivno, to će biti balkanski rukomet s više nadmudrivanja'
uoči makedonije / Analiza igrača: što se nakon 'eksplozije' protiv Islanda može od Kauboja očekivati u idućim utakmicama?
snimanje promo fotki i videa / Kauboji iza kulisa: pogledajte kako su se snašli tijekom snimanja promo fotki!
'SVE JE POD KONTROLOM' / Rukometaši završili prvu fazu priprema za EP, izbornik Babić objavio popis za drugi dio