Praznovjerje ili kletva / Petak 13 u sportu: Slučaj u Formuli 1 ledi krv u žilama, a neshvatljiv je poraz Liverpoola
NE PIŠE IM SE DOBRO / Sutra je petak 13.: Ova četiri horoskopska znaka moraju biti na oprezu, mogli bi se susresti s velikim izazovima
PLJUC, PLJUC, PLJUC / Slučajno? Ovo su razlozi zašto vjerujemo da petak 13. doista sije nesreću i tragedije
SRETNE KUGLICE / Petak 13. nije bio nesretan za Zagrepčanina, 'omastio' se na Eurojackpotu: 'Saznao sam tek drugi dan, obuzela me nevjerica, a onda…'
'Zagrebački Holandez' / Ukleta 13-ica: Otkazale mu kočnice kod Gupčeve zvijezde, prevrnuo se više puta i zabio u drvo. Poginulo 19 ljudi
EVO I SVIH TEORIJA / Običan dan ili ipak ne? Na petak 13. Daz je odlučio cijeli dan ostati u krevetu, ali zgrada u kojoj je živio srušila se
PLJUC, PLJUC, PLJUC / Opisali smo petak 13. u pedeset prizora i sada jedva čekamo da nam ponoć dođe upomoć
Hvata li vas panika? / Danas je petak 13., a mi smo pronašli neke zanimljivosti o ovom zloglasnom danu
SVI DOKAZI DA PETAK 13. SIJE NESREĆU: / Previše se toga dogodilo na ovaj datum da bi bilo slučajno. Ili ipak...?!
Magazin / Danas je petak 13. i možda najbolje vrijeme za pogledati neki od ovih klasičnih horor filmova
TKO JE KRIV ZA STRAH OD PETKA 13.? / Možda papa i Francuzi, možda Amerikanci, a možda i vaše ruke i noge
Magazin / Danas je petak 13., pa sam vam odlučila napraviti svoju listu 10 filmova koje biste mogli pogledati večeras
PODRIJETLO NESRETNOG PETKA 13.: / Pogledajte svoje ruke i noge i bit će vam jasno zašto ga se bojimo...
SLUČAJNOST ILI...? / Dječak koji je glumio pravo malo čudovište u kultnom horor filmu završio u zatvoru - baš na petak 13.