RAZBOJNIŠTVO U OTOČCU / Policija traži ovoga čovjeka! Jeste li ga vidjeli? Sumnjaju da je pod okriljem noći 'maznuo' auto
VERBALNI SUKOB PRERASTAO U DRAMU / Mladić (23) htio pregaziti grupu ljudi. Koliko su česti ovakvi pokušaji ubojstva automobilom?
VIŠE NE MORAJU PROKUHAVATI VODU / Otočani mogu odahnuti! U srijedu im udario grom u crpnu stanicu, danas napokon popravljen
'BOLJE NE RISKIRATI' / Ne tako krasna vijest za Krasno i još neka naselja: 'Udario je grom, ne pijte vodu - prvo je prokuhajte'
A NEMA NI SJEKAČA / S njive kod Otočca ukrali 15 metara nasječenog ogrjevnog drva: Nije ni čudo - počela sezona, a u Lici drva nema
UNIŠTAVAO ARTIKLE / Muškarac (56) vikao na zaposlenike trgovačkog centra u Otočcu, a onda počeo prolijevati solnu kiselinu po centru
nisu sretni / Prije 65 godina srezali su je s 32 na 11 kilometara, a sada bi na Gackoj gradili i vodocrpilište. Mještani ogorčeni
nisu sretni / Prije 65 godina srezali su je s 32 na 11 kilometara, a sada bi na Gackoj gradili i vodocrpilište. Mještani ogorčeni
DRAMA USLIJED POPLAVE / Potresna svjedočanstva ljudi koji su morali spašavati živote: 'Nagonski sam zgrabio kćer u naručje i izjurio van koliko me noge nose...'
U MJESTU GRAB / VIDEO Snimke koje će vas oduševiti. Kod Gračaca 20 krava bilo zarobljeno, HGSS-ovac spasio i psića Garu
'DROGU NIJE NI VIDJELA' / Protiv mlade Ličanke podignuta optužnica zbog prodavanja droge djeci, a njezina obrana zvuči nerealno
POTRAGA ZA VLASNIKOM / Pronašla izgubljen novac pa ga predala policiji, a oni ga sad nude onome tko kaže o kojem je iznosu riječ
I NALAZNICA IMA PRAVO NA IZNOS / U Otočcu je pronađena svota novca, policija traži vlasnika. Do sad se još nitko nije javio...
lopov u otočcu / Uvečer se ušuljao kroz balkonska vrata kuće i odnio novčanik s novcem, karticama, dokumentima...
STRAŠNA TRAGEDIJA / Djevojčica (13) poginula u nesreći kod Otočca! Sudarila su se dva auta, jedna osoba je prevezena u bolnicu u Gospić
NESREĆA U PONOĆ / Prevrnuo se tegljač nedaleko Otočca: Prevozio robu za Plodine, sletio s ceste i prevrnuo se na bok
PLIJENILI PAŽNJU / Povijesna vozila na cestama Otočca: 'Koliko ulažem u oldtimera? Ne smijem reći, žena bi čula pa se ne bi smio vratiti doma'
PLIJENILI PAŽNJU / Povijesna vozila na cestama Otočca: 'Koliko ulažem u oldtimera? Ne smijem reći, žena bi čula pa se ne bi smio vratiti doma'
EPILOG TUČNJAVE HDZ-OVACA I POLICAJACA / Svi će biti izbačeni iz stranke, jedan od njih se rasplakao u 'marici'
SRAMOTAN SKANDAL / Lokalni HDZ-ovci se potukli s policajcima u središtu Otočca i noćili iza rešetaka; šef ličkog HDZ-a: 'Izbacite ih iz stranke'
TLO NE MIRUJE / Sinoć je područje oko Otočca zatresao potres od 3 stupnja: 'Tutnjava! U Perušiću fino zdrmalo'
BROJ ZARAŽENIH RASTE, A U LICI PRAVA 'KORONASVADBA': / Svirali su narodnjaci, plesalo se po stolovima, a bilo je 150 gostiju
širenje i prenošenje zarazne bolesti / Muškarac iz Otočca: Kazneno će odgovarati jer je zaražen posjetio roditelje
Sigurno mjesto / Ovo je jedina srednja škola koja je odbila otići online: 'Ako se učenici druže po parkovima, čemu zatvarati školu?'
POKUŠAJ UBOJSTVA U OTOČCU: / Posvađao se s muškarcem u kafiću, a onda izvukao pištolj i mrtvo-hladno ispalio metak u njega
slijedi očevid / Došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kafiću u Otočcu: Ranjeni muškarac prevezen je u bolnicu
Krenule nepoželjne brojke / Lika više nije korona free zona: 'Gotovo su svi slučajevi asimptomatski, nitko nije u bolnici'
Jedan je u bijegu / Drama u Otočcu: Janje strpali u gepek, a vlasnicu udarali i autom joj pregazili nogu
Prevezen je u bolnicu / Teška nesreća kod Otočca: Pijani mladić traktorom pokosio desetogodišnje dijete
CIJELI GRAD NA NOGAMA ZBOG JEDNOG TURNIRA U KUGLANJU: / 'Za desetak dana mogli bismo imati stotine zaraženih...'
ZBOG TROJE NOVOZARAŽENIH, STOŽER OTOČCA DONIO RESTRIKTIVNE MJERE: / 'Jedan od zaraženih imao je puno kontakata'
PRED OČIMA MUŽA I SESTRE: / Trudnicu sa sinom u naručju pokosio auto; 'Vidio sam kako lete. Noge su mi se odsjekle'; 'Pali su 5-6 metara dalje'
PRED OČIMA SESTRE I MUŽA / BMW-om udario trudnicu s djetetom u rukama: 'Stisnula sam maloga i krenula bježati, ali nisam uspjela'
nesreća u otočcu / Vozač BMW-a nije bio pijan, oglasila se trudnica: 'Sin i ja smo dobro, i beba u trbuhu'