PLAVOKOSA LJEPOTICA / Zovu je najljepšom novinarkom svijeta, a ona vidi samo njega: Evo tko je Mélissa
'MORBIDNO PRETIO' / Silovao i ubio novinarku: Ovo su njegove posljednje riječi i obrok prije pogubljenja
'MORALA SAM JE GRISTI DO KRVI' / Novinarku napali otac i sestra poznatog HDZ-ovca! 'Krenula me mlatiti, vući za kosu i daviti'
U 84. GODINI / Preminula poznata hrvatska novinarka Jasenka Dudić, saborska izvjestiteljica i djelatnica Hrvatskog radija
SPORTSKA NOVINARKA / Dilettu Leottu optužili da je uspjela zbog velikih grudi:'To je probudilo lava u meni'
PRISJEO JOJ TEREN / Vozači izludjeli lijepu reporterku na zadatku, udarali su po trubama kao da su u svatovima
PRVI PUT IZAŠAO VAN I IZAZVAO BLAM / Prvi saudijski humanoidni robot prilikom predstavljanja uhvatio novinarku za guzu
POSEBAN DAN / Jednu tekilu, molim! Fani Stipković uživala sa suprugom u zanimljivom izlasku u Meksiku
'SKORO SU ME OTELI' / Ruskinja Maria se zbog ljubavi iz Moskve doselila u Zagreb: 'Hrvatska je najljepša zemlja, ali ste jako strogi po jednom pitanju'
'VIDJELA I MIRISALA SMRT' / Ispovijest novinarke s prve crte: 'Išla sam umrijeti, bilo mi je svejedno. Uvijek sam imala bombu da se spasim i ne završim u logoru silovana'
Sjećate li se Jasne Nanut? / Vodila je kontroverznu emisiju, nestala s malih ekrana pa sedam godina radila na novom velikom projektu
NA UDARU KRITIKA / Bacila se na tlo i uživo javljala o raketiranju Tel Aviva, kadrovi ujedno prikazali građane u naizgled bezbrižnoj šetnji i vožnji
PROVOKACIJA JOJ JE SREDNJE IME / Prsata voditeljica tako je raskopčala haljinu da se gost našao na stotinu muka: 'Jadničak se borio za goli život'
PRIVELA GA POLICIJA / Opipao je guzu novinarke usred javljanja, pa zaigrao na kartu 'ne znam ja ništa, nisam odavde'
SVE ZBOG JEDNE NOVINARKE / Ovako se prosi žena koju neizmjerno voliš: Zbog nje su na teren izveli policiju, vatrogasce, čamce...
'svaka budala u Bruxellesu ima' / Novinarka naživcirala Milanovića, hvatao se za lice, a onda ispalio: 'Recite, zašto vi nemate plaću 5000 eura?'
NIJE MOGLA SAKRITI OČAJ / Navijači okružili reporterku i priuštili joj najteže trenutke u karijeri, nekima je na kraju bilo silno žao zbog svega
KAOS U STUDIJU / Amerikanac uletio Ruskinji u pola riječi, ona pobjesnjela! Napravila skandal u emisiji: 'Ne prekidaj me, oči ću ti iskopati'
MRŽNJA NA NAJJAČE / Ministrova supruga objavila gnusne poruke koje dobiva: 'Kletve za mrtvorođenče namjerno preskačem…'
UŽARILI SE KOMENTARI / Hrga se 'zakačila' s pratiteljem pa odustala nakon jednog komentara: 'Ako zna održavati red u kući, onda zna i na poslu'
ŽENA ZMAJ / Diletta pada u zaborav: Upoznajte Isabelu, upravo je proglašena najljepšom novinarkom na svijetu!
E, OVO JE BRUTALAN TRENING / Nije ni čudo što je tako gipka i isklesana: Fani Stipković pokazala kako ostaje u top formi, pogledajte fotke iz teretane
SARKASTIČNA PORUKA / Je li ovo stvarni razlog zbog kojeg je Đokoviću zabranjen nastup na US Openu? Britanska novinarka objavila zanimljivu sliku
MA, KOJA KRIZA?! / Tvrtka Doris Pinčić cvjeta, prihodi nikad veći: Još 2020. je premašila milijun, a od novog iznosa tek boli glava
TIJELO ZA BOGOVE / Ivana Paradžiković uslikala se cijela u sićušnom bikiniju: Što uopće reći na ovu fotku - žena je bomba!
'SRBIJA JE G*VNO OD DRŽAVE' / Polio pivo pa napravio cirkus u programu uživo, novinarka prekinula javljanje: Pogledajte video koji je postao hit
PRISTRANOST I CENZURA? / Marija Selak Raspudić oglasila zbog optužbi da je vršila pritisak na novinarku: 'Istina je da sam ju došla pitati...'
ZAGREPČANI SU JE OBOŽAVALI / Strašni detalji iz života prve hrvatske novinarke: Tukli su je i majka i suprug, završila na psihijatriji, ali i u zatvoru
MOKRA TATJANA JURIĆ / Skočila u ledenu Krku da spasi svoju kujicu, snimila je sve: 'Mislila sam da će mi srce otkazati!'
radionica obuzdavanje bijesa / Ivošević se ispričao novinarki, no oporbi se nije svidjelo što Puljak nije bio prisutan: 'To je na razini osnovne škole'
KRUH SA SEDAM KORA / Usred javljanja je pokupila novinarku automobilom: 'Točno sam znala da će mi se nešto dogoditi'
NAJZGODNIJA REPORTERKA DANAŠNJICE / Predivna Diletta zapalila internet u kućnom izdanju, pogledajte zašto je dobila gotovo 400 tisuća lajkova
NAJSEKSI NOVINARKA EUROPE / Rijetko vidimo Fani Stipković, ali svaki put je sve ljepša: Samo ona može biti zatvorena do grla - a ubojito seksi
NAKON OPTUŽBI ZA SEKSIZAM / Rusija brani Putina: 'Htjela ga je zbuniti seksepilom. Utegnula se u malu haljinu, noge namazala uljem, oblizivala usne i dodirivala kosu'
AFERA KOJA TRESE SRBIJU / Novinarka KRIKA Bojana Jovanović za Direkt: 'Vidjet ćemo hoće li Hrkalović, kada izađe iz zatovra, dati intervju'
'da vidi s kime razgovara' / Milanović je rekao RTL-ovoj novinarki da skine masku, a ona mu odgovorila: 'Neću ju skinut' jer korona nije karijes'
ISPAO IZ PEĆINE / Incident uoči javljanja: Reporterka ni kriva ni dužna morala slušati beskrajno primitivno 'udvaranje'