POČIVALA U MIRU / Tužne vijesti iz Španjolske: Mlada nogometašica nakon nekoliko tjedana u komi preminula u bolnici
TRANSFERI UŽIVO / Dinamo se pojačava igračem iz Bayerna? Borna Sosa blizu transfera karijere, prvi štrajk igrača u njemačkom divu
FRIGAN U NEOČEKIVANOM KLUBU? / Doznajemo detalje posla godine za Rijeku: Do zadnjeg je u utrci bila Celta Vigo, ali presudilo je pritom nešto sasvim drugo
STRUPAR I JURČEVIĆ ZA NET.HR / 'Erling Håland je čudo, a Bayern s pravom ima nadimak FC Hollywood. Benfica je dobra, dok je Inter u krizi. Sve u svemu, čeka nas spektakl'
POGLEDAJTE VIDEO / Nevjerojatne scene u Meksiku: Igrači nasrnuli na sudca, a ovaj koljenom udario igrača u međunožje
SNIMKA JE TEŠKA ZA GLEDATI / Mučne scene: Srpski nogometaš srušio se na travnjak, reanimirali ga, a onda je napravio nešto što nitko nije očekivao
JEDAN JE SLONIĆ 'NAŠ'! / Slonovi na Tajlandu zaigrali nogomet, a na jednom se našao i hrvatski grb: Pogledajte kako su se snašli
TRTA IH JE? / Argentinac se javio na Hredditu pa su ga Hrvati pospremili na mjesto: ' Nismo mi ni pi..., ni pahuljice. Mi smo Slaveni i uglavnom nas nije briga'
SP u Kataru / Juranović otkrio što im je najveća motivacija: 'Kada vidite jednog Luku Modrića da trči po terenu u 89. minuti...'
PANIKA ZBOG BOYSA / Ante Čačić poručio Norvežanima: 'Ma nema nikakvog straha, došli ste u zemlju pitomih ljudi. Hrvatska je normalna država'
POČINJE OPERACIJA - LIGA NACIJA / Dalić otkrio što mu je glavni cilj, poznato kad stiže Modrić, Mandžukić pratio treninge i podsjetio koliko nedostaje
KRAJ JEDNE ERE / Neymar se uskoro oprašta od nogometa: 'Nemam više mentalne snage. Zadnje Svjetsko prvenstvo bit će mi u Kataru'
VELIKA PROMJENA / Totti objasnio stanje u nogometu: 'U moje vrijeme se on igrao zbog ljubavi. Sada je to biznis'
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO / U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
BROZO STARI, DALJE OD LOPTE / Luka i Marcelo su sinoć na San Siru vodili veliku međusobnu bitku: Perišić je letio terenom
IVAN PERIŠIĆ POKAZAO KAKVA JE LJUDINA / Ovo niste mogli vidjeti na TV-u, ali veliki Perija je sinoć na Poljudu nakon utakmice napravio nešto jako veliko
PRAVI DRAGULJ / Dovedite je u Dinamo, neka drhti Šerif uoči uzvrata: Ova časna sestra tipična je 'desetka' kakva klubu treba, pazite kakvu je golčinu zabila