'DODIRNI MI KOLENA' / Legendarna jugoslovenska pjevačica nestala iz javnosti u trenutku slave: Gdje je danas Zana?
RAT NA ESTRADI / Karleuša ostala bez YouTube kanala pa preko medija sasula paljbu: 'Ovaj bolesnik me prijavio i sada me ucjenjuje'
POČIVA PORED MAJKE I BRATA / Pokopan sin Marine Tucaković: Na posljednji oproštaj stigli su i Dara Bubamara, Saša Matić, Nataša Bekvalac...
MISTERIOZNE OKOLNOSTI / Poznati su novi detalji smrti sina Marine Tucaković: Sumnja se na predoziranje, u istragu se uključio i Interpol
TUŽAN ŽIVOT I JOŠ TUŽNIJA SMRT / Sina Marine Tucaković pratila je sama nesreća: Izgubio je brata, a zatim i majku. Ipak, napisao je najljepše hitove...
ŠOKANTNA VIJEST / Iznenada preminuo sin Marine Tucaković: Imao je samo 36 godina, njegovo beživotno tijelo pronađeno je na ulici
LETI PERJE / Poznati popljuvali film koji rastura u Srbiji: 'Toma je kič!', 'Ne gledam filmove o udbašima s mrtvačkim pjesmama...'
PAPARAZZI SNIMILI TRENUTAK VELIKE BOLI / Jelena Karleuša je neutješna: 'Ja ne znam kojom da krenem stranom. Ispred mene bol je puk’o k’o kanjon...'
EKSPLOZIVNA OPORUKA / Pisala je hitove cijeloj bivšoj Jugi: Marina Tucaković imenovala pjevače koji su joj ostali ozbiljno dužni
ISPRAĆAJ VELIKE HITMEJKERICE / Poznati detalji sprovoda Marine Tucaković: 'Kako bi se njezine posljednje želje poštovale...'
OBRAĆANJE SUPRUGA I SINA / Obitelj Marine Tucaković u dirljivom priopćenju otkrila njezinu posljednju želju: 'Nikada nije voljela patetiku'
NEDA UKRADEN SE SLOMILA PRED KAMEROM / 'Bože, koliko smo ona i ja para davale na te stvari. Mislim da smo mogle kupiti pet vila...'
OD MIŠE DO SEVERINE / Pjevala ih je cijela bivša država: Ovo je 15 najvećih hitova koje je napisala legendarna Marina Tucaković
LEGENDARNA HITMEJKERICA / Napustila nas je Marina Tucaković: Cijela Juga pjevala je njezine hitove, a svi pamte stih kojim je zaradila 100.000 eura