REAKCIJE NE PRESTAJU / Nataša Janjić pokazala supruga, pratiteljice oduševljene: 'Čuvaj svog muškarca'
POSEBAN DAN / Marijana Batinić slavi rođendan, poznata prijateljica joj poslala čestitku: 'Vječna djevojčice!'
GOZBA ZA PAMĆENJE / Domaći pjevač Marijani Batinić spremio iznutrice: Društvo im pravio poznati glumac
'VRIJEME JE ZA PROMJENE' / Poznate Hrvatice na mimohodu za sigurne škole: 'Tu sam kao jedna obična mama'
'BRAVO SISTER' / Marijana Batinić pokazala koliko je ponosna na sestru, a fanovi primijetili koliko sliče
'MOŽDA SAM MALO OŠTRA' / Marijana Batinić za Net.hr otkrila sve o borbi s kilogramima i pravilnoj prehrani
TO SE ZOVE ODMOR / Marijana Batinić maksimalno iskorištava ljetno vrijeme: Ima je po cijeloj Dalmaciji
'ŠOK TERAPIJA' / Nova lokacija i mnoštvo promjena: 'Osma sezona 'Života na vagi' bit će najbolja dosad!'
SRETNIJA I MRŠAVIJA / Marijana Batinić pokazala Željku iz 'Života na vagi': 'Sjećate li se vi ove carice?'
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA / Štefica iz 'Života na vagi' drastično smršavjela: 'Teško mi je. Imam velikih problema'
VELIKO SLAVLJE / Marijana Batinić pokazala kako su ona i muž proslavili njegov rođendan: 'Za prste polizat'
'ZVIJEZDA VODILJA' / Marijana Batinić posvetila suprugu emotivnu objavu: 'Ako nešto ne voli onda je to...'
PRESLATKI PRIZOR / Marijana Batinić sa kćerima otišla na more: Jedva su dočekale skočiti tati u zagrljaj
S PRVE PRIČESTI NJEZINE KĆERI / Marijana Batinić oduševila fanove predivnom obiteljskom fotkom: 'Govori 1000 riječi'
EUROSONG 2024. / Marijana Batinić o Baby Lasagni: 'Mi već slavimo prolazak u finale, a onda i pobjedu'
'NASAMARILA SI ME' / Marijana zbunila fanove, zbog jedne fotke svi su joj čestitali! 'Ne vjeruj uvijek svojim očima'
Sjećate li se njega? / Nestašni farmer pokušao poljubiti voditeljicu 'Ljubav je na selu': 'Volim udane'
Dvostruko slavlje RTL-a / Šprajc Zlatnim studijem proslavio 30 godina karijere, a Batinić ništa manje od pobjede nije očekivala
OSVOJEN ZLATNI STUDIO / Voditeljica showa 'Život na vagi' Marijana Batinić za Net.hr: 'Rekorderi smo među svim TV emisijama'
GROZNO I ZA ČITATI / Marijana Batinić ispričala kako joj je poznata Hrvatica spasila život: 'Da me nije povukla, ostala bih invalid'
'ČUVAJMO JEDNI DRUGE' / Marijana Batinić je Staru godinu provela čitajući djeci u Klaićevoj bolnici: 'Zahvaljujem svima što su mi dali priliku'
'ZA BOŽIĆ ŽELIM MIR U SVIJETU' / Marijana Batinić dala nam je recept za raspucance svoje kćerkice Roze pa poručila: 'Trebamo darivati najviše one koji nemaju'
KANDIDATI MU ISPUNILI ŽELJU / Kruno je napustio 'Život na vagi' pa izdvojio ključne trenutke sa snimanja: 'Kad me Marijana pitala...'
SVAKA ČAST / Gabrijela i šest godina nakon 'Života na vagi' nije stala sa skidanjem kila! Sada ima tek 73, a promjena je nevjerojatna
'PALA JE PROSIDBA' / Marijanu Batinić je usred koncerta 50 Centa ugodno iznenadila emotivna gesta: Rekla je 'DA'
ŽIVOT NA VAGI / Pero je čudo od čovjeka i iznimno jaka osoba: Muči ga jedino ozljeda koljena, no gura naprijed bez obzira na sve
GLEDAJTE VEČERAS / Prvi put u 'Životu na vagi' scenarij kojem se nitko nije nadao: Upoznajte kandidate i njihove teške životne priče
'OVO NIJE SAMO SHOW' / Kandidati 'Života na vagi' zajedno teže 2500 kg, a bivši pobjednik otkriva: 'Ne želim se više nikad vratiti na staro'
ZBLIŽILA SE S KANDIDATIMA / Marijana Batinić o novoj sezoni 'Života na vagi': 'Svaki put kad mislim da sam sve vidjela i doživjela...'
'LIJEPA NAŠA UHLJEBARSKA' / Marijana Batinić doživjela neugodnost na šalteru! U glavnoj ulozi - goropadna službenica: 'Što biste joj vi odgovorili?'
OVO NE ŽELIMO NIKOME / Marijana Batinić otkrila da je doživjela pravu noćnu moru početkom godine: 'Trebalo mi je nekoliko dana da dođem sebi'
OVO JE BIO ŠOU / Na dražbi prije 15 godina najveća bitka vodila se oko Severininih štikli, a Slaven Bilić prodao je Rolex koji mu je dao Mamić
ZANIMLJIVE ANEGDOTE / Marijana Batinić sa suprugom uživala na Cipru, a onda ispričala što im se dogodilo: 'Još jedan dokaz koliko si glup'
DOLCE FAR NIENTE / Spoj u četvero kao iz bajke: Bračni par Rađa zajedno s Marijanom Batinić i njenim suprugom posjetio čarobni Milano
'OD MORA DO MORA' / Tek što se vratila s Maldiva, Nina Badrić opet na putu: Osunčani ten u ovoj je haljini došao do punog izražaja
SLAVLJE U SLOVENIJI / Voditeljica Marijana Batinić u termama proslavila rođendan: Otkriveno je i tko je bio s njom
JUAN - PRAVI GURMAN / 'Španjolski Istrijan' stiže u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': Ne zna hrvatski, ali ima 'žminjski naglasak'