PROVJERITE LISTIĆE / U 93. kolu igre Loto 7 osvojen je dobitak 6+1 u iznosu od 50.000 eura, evo gdje odlazi dobitak
DOBRO POGLEDAJTE LISTIĆE / Hrvatska lutrija ponovo usrećila jednog srećkovića: Za osam eura 'digao' više od 160 tisuća
ČESTITAMO! / Sretnik iz jednog hrvatskog grada osvojio je 50.000 eura u igri Loto 7, pogledajte koji su brojevi izvučeni
IZ LOBORA / Novi milijunaš preuzeo svoj dobitak: 'Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja'
NIJE OSTAO ANONIMAN / Marijan je osvojio milijun kuna i odavno zna na što će potrošiti silan novac: 'Sad kad sam vidio gdje je glavna blagajna...'
ČESTITAMO DOBITNIKU! / Kakav srećković: Uplatio 15 kuna i nije pogodio ništa, ali je zbog 'Druge šanse' sada bogatiji za milijun kuna!
OSTVARIO JOJ SE SAN / Nova Loto djevojka je zanosna profesorica Monica Jakšić: 'Sanjala sam kako ću postati voditeljica'
ZNA SE GDJE JE UPLAĆEN LISTIĆ / Sretnik iz Zagreba pogodio sedmicu i osvojio pet milijuna kuna! Platio je 28 kuna i odigrao samo jednu kombinaciju...
PROVJERITE LISTIĆE! / Netko će večeras slaviti: Sretni Hrvat pogodio sedmicu i osvojio više od 7 milijuna kuna
ČAK DVOJE SRETNIKA U HRVATSKOJ POGODILO DOBITNE BROJEVE! / Provjerite listiće jer netko od ima pune džepove
U RUDEŠU UPLATIO LISTIĆ I OSVOJIO 10 MILIJUNA KUNA: / Što će s dobitkom? 'Za početak ću se dobro odmoriti...'
KOM / E DANAS NE BI DOBRO DOŠLO 500.000 KUNA? E pa, netko je sinoć u Zagrebu osvojio upravo toliki iznos! Joker broj je bio sretan
NETKO U HRVATSKOJ JE ODJEDNOM POSTAO BOGATIJI ZA VIŠE OD 3 MILIJUNA KUNA: / U listić je uložio 19 kuna
POGOĐEN JOKER BROJ: / Brzo provjerite listiće, jedan sretnik je upravo osvojio pola milijuna kuna na Lotu 7
HRVATSKA IMA NOVOG MILIJUNAŠA: / Uložio 33 kune, odigrao četiri kombinacije i na Lotu 7 odnio pravo bogatstvo