OTROVALI SIMBOL LJUBAVI NIKOLINE I JOVICE: / 'Nikolina je plakala kada sam joj rekao što se dogodilo...'
I ONI ĆE TRAŽITI LJUBAV NA SELU: / Najmlađi kandidat popularnog showa atraktivnim izgledom osvaja gdje god se pojavi
JOVICA UOČI NIKOLININA KONCERTA U SPLITU: / 'Meni je zabranila da dođem...'; otkrio i na koju pjevačicu ga podsjeća njegova draga
JOVICA: / 'Nije istina da smo se rastali, plakao sam zbog nečeg drugog. Nikolina i ja se volimo, čujemo se svaki dan 20 puta i vjenčat ćemo se'
LJUBOMORNI ISPADI, SUZE I HEJTANJE: / Posljednji tulum Ljubavi na selu nije završio bez skandala, Nikolina i Josip ne znaju na čemu su
KAKVA DRAMA U LJUBAV JE NA SELU! / Nikolina totalno pukla i Jovici rekla da se vraća bivšem, ali nije bila jedina koja je poludjela zbog njega
JOSIP I NIKOLINA PROŽIVLJAVAJU PRAVE DRAME: / Iz vedra neba mu rekla da ima dečka i da je trudna s njim
NAKON USPONA I PADOVA, RASPALA SE JEDNA LJUBAV SA SELA: / 'On je kao neki dudek, samo zna reći da i super!'
FARMERI SE NA PUTOVANJIMA POSVAĐALI S DJEVOJKAMA: / Denis nije imao milosti prema Moniki: 'Uništio me skroz!'
OPĆA POMUTNJA NA SPOJU NIKOLINE I JOSIPA: / Na kraju mu ipak otpjevala 'Sretan rođendan', na opće zadovoljstvo
JOVICA I NIKOLINA POMUZLI KOZU PA SE ZARUČILI: / 'Volim ga i želim biti s njim, nek se rodi djevojčica Jana'
PALI PRVI POLJUPCI I VELIKA PRIZNANJA: / Denis želi Moniku 'za zauvijek', a Nadin u suzama otišla od Darija
KOD DARIJA PAO PRVI POLJUBAC, VALENTINU NAPAO GUSAN: / 'Možda je ljubomoran što mu otimam Vatroslava'
POKAZAO DA JE PRAVI ROMANTIK: / Sramežljivi farmer skupio snage i priznao da mu se svđa njegova odabranica
EKSPLODIRAT ĆE VAM UŠI: / Nikolina zapjevala pred budućim mužem i svekrvom, provjerite zašto su svi instantno zanijemili
'JA NE ZNAM GDJE JE MENI PAMET BILA DA DOĐEM NA TU FARMU': / Dok se Josip i Nikolina ljubakaju, Mirjana ne zna kud bi sa sobom
JEDNOM FARMERU STIGLA NOVA CURA I NAPRAVILA POMUTNJU: / 'Nema svrhe biti u njezinu društvu, ja odlazim!'
FARMER IZBACIO CURU SA SVOJEG IMANJA: / Jedne marljivo obavljaju seoske poslove, a druge kukaju i plaču
DRAMA U BENKOVCU: / Josip izbacio prvu djevojku iz kuće: 'Ne želim da se miješa u sreću mene i Nikoline'
TV / ROMANTIKA NA SELU: Denis priznao da gaji osjećaje prema Moniki, a Hrvoje i Lana čekali da se ojari koza
ROMANTIČNA VEČER U ŠTALI I SVAĐE NA FARMAMA: / Jedan od farmera doveo djevojke samo da mu okopaju vrt?
FARMER JOSIP ODUŠEVLJEN NIKOLINOM: / 'Tako nježno drži jarića u rukama, bit će dobra majka našem djetetu'
GLEDATELJI SHOWA 'LJUBAV JE NA SELU' ZGROŽENI: / 'Draga produkcijo, ovo je bolesno da bolesnije ne može biti'
'NOŽ U LEĐA' I MIŠ U USTIMA OBILJEŽILI PRVE DANE NA SELU: / Nikolina se pojavila kod Josipa i objasnila zašto kasni
JOSIP OSTAO RAZOČARAN KADA MU NIKOLINA NIJE DOŠLA NA IMANJE: / 'Ona je podvojena ličnost i nema iskrene osjećaje'
NIKOLINA PRIPREMILA JOSIPU HLADAN TUŠ: / Iako mu se klela da ga voli, nije se pojavila na njegovu imanju
TV / U 'LJUBAV JE NA SELU' ZNAJU KAKO SE ZABAVLJATI: Tulum obilježili striptiz, ples na stolu i strastveni poljupci
GLEDATELJI 'LJUBAV JE NA SELU' VEĆ IMAJU FAVORITE: / Hvataju se na svakom uglu, a već nakon jednog spoja bi umrli jedno za drugo
JOSIP I NIKOLINA VEĆ RAZGOVARAJU O BRAKU I DJECI: / 'Osvojila me srcem i iskrenošću, odmah sam znao da ćemo se poljubiti'
TV / FARMERI ODABRALI CURE KOJE VODE KUĆI: Upoznali su i 'zlatne djevojke', Josip nije baš bio sretan...
PRVI FRANCUSKI POLJUBAC U 'LJUBAV JE NA SELU' PAO NA PRVOM SPOJU: / Idealna jer će se njegovoj mami svidjeti što čisti i kuha
NEKOME POLJUBAC S JEZIKOM, A NEKOME JEZIKOVA JUHA: / Farmeri se zaklinju na vječnu ljubav već na brzom spoju
DJEVOJKE DOBILE ZAMJENSKOG FARMERA DENISA: / Spoj na slijepo sve ih je iznenadio, evo kako su se snašle
MIJENJAJU SE PRAVILA U 'LJUBAV JE NA SELU': / Nakon odustajanja kandidata, natjecatelje i dame čekaju nova iznenađenja
JEDAN FARMER ODUSTAO, A DRUGI SE VEĆ ZALJUBIO: / Ove sezone su se vratila neka poznata lica, prepoznajete li ih?
FARMERI OTKRILI KAKO SU SE SVE DO SADA RAZOČARALI U ŽENE: / 'Ona je tražila po sto eura za put jer nema kako doći'
LJUBAV JE I U GRADU: / Počinje nova sezona 'Ljubav je na selu' pa voditeljica okupala građane poklonima