HDZ PROTIV DP-A / Nakon Šarićeve ostavke, Otočani idu na nove izbore; 'Meni je žao što su izbori, Josip je bio najbolji'
PRIJEVREMENI IZBORI / Sjećate se Šarića koji je dao ostavku prije uhićenja? Htio je natrag u politiku. Ipak HDZ će imati drugog kandidata
ČEKAJU TURUDIĆA / HDZ-ovom kandidatu se gadi pomisao na korupciju. Oporba uvjerena: Šarić je znao za uhićenje
O UHIĆENJIMA / Butkovića pitanje naše novinarke izbacilo iz takta: 'Nemojte mi postavljati tako glupa pitanja'
HDZ-OV GRADONAČELNIK U PROBLEMIMA / Ujutro uhićen, popodne pušten. Slučaj posvađao građane, reagirala i policija: 'Kako te nije sram?'
CURE LI INFORMACIJE? / Turudić sarkastičan oko tajminga uhićenja: 'U to vrijeme sam ja išao napakostiti slavlje...'
'Pala' dvojica HDZ-ovaca / Oporba ne sumnja u jedno: Uhićeni i premijer Andrej Plenković su sve znali
SVI SU SVE ZNALI? / Pljušte reakcije nakon uhićenja dvojice HDZ-ovaca: 'Bio je bahat čovjek, smatrao da je nedodirljiv'
OSTAVKA U PETAK, USKOK U PONEDJELJAK / Snimili smo uhićenog Šarića kako ide kući. Kako to da je već pušten?
NE IDE U ISTRAŽNI ZATVOR / Darko Dodig, zamjenik ravnatelja USKOK-a objasnio zašto Josip Šarić neće ići u zatvor
NE IDE U PRITVOR / Josip Šarić podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Otoka. Branit će se sa slobode
CIJELA SLAGALICA? / Jesu li uhićeni HDZ-ovci znali da će doći po njih pa zato dali ostavku? Evo što kaže Turudić
BANALNO? / USKOK: 'Šarić je peglao službenu karticu, jeo i pio u hotelima.' Isto USKOK: 'Ne ide u istražni zatvor'
IMAT ĆE POSLA / Policajci iznose gomile dokaza, a Josipa Šarića izveli su vjerojatno na stražnji izlaz
'OSTAVKA PA UHIĆENJE' / Grmoja se oglasio o uhićenju HDZ-ovca: 'Sve da Gazda ne trpi političku štetu'
UHIĆENJE JOSIPA ŠARIĆA / Pojavile su se fotografije s mjesta incidenta u Otoku: Muškarci verbalno napali novinare
Buncek, krvavica, 3 butelje graševine... / Šarić priznao da je častio Šeksa gradskim novcem, Dabro koji ga je razotkrio tvrdi: 'Bila je to kartaška večera'
Noviteti / Dario Šarić u novoj ulozi: Teška ozljeda odvojila ga je od parketa i dugo još neće moći igrati
'VIDJET ĆETE ZA MJESEC-DVA' / 'Ovakav način odlaska Amerikanaca je potkopao sve što se gradilo, a ova priča talibana i njihova obećanja, to je samo maska'