NEVJEROJATNA LJUBLJANA / Lice koje se na MMA eventima ne viđa: 'Lako je Croati pobijediti kada je u obrani Joe Šimunić'
DIREKTAN KAO I UVIJEK / Forgač progovorio o najvećoj kontroverzi iz Ljubljane: 'Nekome tko ne zna MMA pravila...'
DIREKTAN KAO I UVIJEK / Forgač progovorio o najvećoj kontroverzi iz Ljubljane: 'Nekome tko ne zna MMA pravila...'
NAJBRUTALNIJI TRENUTAK / Dvorana zanijemila! Želva imao posjekotinu preko pola čela: Evo kako su ga cutmani spasili
MMA SPEKTAKL / Svakog gosta tri minute dosta: Fabjan potvrdio riječi pa najavio najveću borbu u povijesti FNC-a
BRŽE OD OČEKIVANOG / 'Croata' u ekstazi nakon obrane naslova: 'Ne rušim najbolje, ali kad srušim gotovo je'
VELIKA NAJAVA / Krajem svibnja u Beogradu teškaški obračun Darka Stošića i Hatefa Moeila. Evo što su poručili
FNC SPEKTAKL / Skromni Ramos se ispričavao publici jer nije slavio prekidom: 'Na kraju ipak bitno da sam pobijedio'
SPEKTAKL U STOŽICAMA / Nakon ovoga se Kita nije digao: Pogledajte kako ga je 'Slo Rocky' uništio u glavnoj borbi večeri
STRAŠNO / Brutalne riječi nakon brutalnog nokauta, Delija bacio dvoranu u trans: 'Pa koji me k***c uči ako se ne smijem potući'
Ante, Delijo / Pogledajte kako je Delija na debiju u FNC-u brutalno nokautirao protivnika za 42 sekunde
UZAVRELE STOŽICE / Delija dignuo Ljubljanu na noge: 'Nabijem ja na onu stvar i PFL i UFC, ovo je sve!'
LETJELE STOLICE I BOCE / Stožice se pretvorile u Belfast! Pogledajte nerede nakon kontroverzne odluke suca
MAJSTORSKI / Ovo je bio meč za sladokusce, pogledajte završnicu nakon koje je Ramos pobijedio Bugarina
'TREBAO JE BITI TU' / Tiriel Luka se slomio pred kamerama Net.hr-a: 'Berekin je trebao biti ovdje i plesati na mojem vjenčanju'
FNC SPEKTAKL / Travniček nakon impresivnog izdanja i slavlja nad Suljkanovićem: 'Dobro smo se istukli'
UKRAO SHOW NA FNC-U / Drabinca otkrio zašto je ušao u kavez na pjesmu Barbie Girl: 'Svidjela se svima'
EMOTIVAN TRENUTAK / Abramović briljirao u kavezu pa pobjedu posvetio prijatelju koji je umro u požaru: 'On mi je motivacija'
SARA OSTALA U ŠOKU / Brutalan nokaut našeg Tiriela, Poljak nije znao što ga je snašlo: 'Treba mu oružani list za ovo'
'IMAMO SVE!' / 'Slo Rocky' došao između Sare i Borisa i briljirao: 'Strašno što su napravili od mene, Kita pada kao klada'
HANKY-PANKY / Ovaj ulazak u kavez će se dugo pamtiti: Rozi šeširić i Barbie Girl, a sličnost s Margot Robbie je nevjerojatna
SJAJNO OTVARANJE / Ovako je Barbie Boy demolirao poljskog specijalca, kakav spektakularni početak FNC-a u Ljubljani
SPEKTAKL / FNC 22: Fabjan razvalio Kitu, Delija pregazio Castra, a Croata obranio pojas. Izbili neredi nakon kontroverzne odluke
(NE)MIRAN FABJAN / Slo Rocky uoči velikog FNC spektakla u Ljubljani: 'Ja sam u ovaj sport donio kaos i on će trajati dok sam živ'
'DOBRO SE OSJEĆAM' / Kosednar pred domaćom publikom spreman za FNC: 'Plan ne želim otkrivati, ali...'