NISU MU SJELI NASLOVI / Nezadovoljni Vaso prijeti novinarima zavrtanjem ušiju: 'Snimat ću kako mijauču'
FNC 13 / Marina je pakleno 'bambusala' žilavu Talijanku, a nakon velike pobjede Pionir je poludio: A vidite li što je to imala na guzi?
FNC 13 / Bio je to vatreni početak FNC 13 eventa, a mladi Srbin opet je oduševio regionalnu MMA scenu
FNC 13 / Pogledajte kako je najveći talent u regiji otvorio Brazilca s laktovima kao konzervu sardina
FNC 13 / Poslastica za kraj spektakla: Pogledajte kako je u glavnoj borbi večeri Joksović ugušio 'Lazu'
FNC 13 / 'Croata' demolirao Vasu usred Beograda: Dočekan je zvižducima, a onda je pokazao tko je gazda
FNC 13 / Marjanović je kickovima 'polomio' nogu Truščeka, a onda mu odao počast: 'On je legenda, zbog njega sam počeo trenirati'
FNC 13 / Vatrena Marina na guzi ima grb Crvene zvezde, a paklenim 'bambusanjem' raspametila je Pionir
SPEKTAKL - FNC 13 / Croata ugušio Vasu i šokirao uzavreli Pionir: 'Je*o mi je mater, dvadeset puta me udario u jaja, četiri puta glavom u glavu, ali ne može mi ništa'
FNC 13 PRIJENOS UŽIVO / Spektakularan događaj počeo borbom dva 'zagrebačka dečka': Krv, znoj i šaketanje
SPEKTAKL - FNC 13 / Francisco Barrio Croata 'ugušio' Vasu Bakočevića i šokirao uzavreli Pionir: 'Je*o mi je mater, dvadeset puta me udario u ja*a...'