'Štipa za grlo' / Prašina, buka, smrad: U Puli u strahu zbog stare cementare; Gradonačelnik: 'Situacija nije dobra'
Paprene kazne su već spremne / Odzvonilo toplesu i alkoholu na plažama u Puli? Gradonačelnik ironično: 'Samo ja sam konzervativan'
KAKVO DIVLJAŠTVO / Bacio bocu sa zapaljivom tekućinom na zgradu pulske vijećnice: 'Nasilje i vandalizam su nedopustivi'
JOŠ MALO O ZABRANJENIM 'CAJKAMA' / Gradonačelnik Pule od PR stručnjaka traži 4.000 eura za duševne boli; Strukar: 'Trebala su mu tri mjeseca da se sjeti'
ŠTO SE DOGAĐA? / I Mejašima zabranjen koncert u Puli, ljudi ne mogu vjerovati: 'Kome smeta hrvatska tradicionalna glazba'
SNIMKA POSTALA VIRALNA / Gradonačelnik Pule zabranio cajke pa uživao na narodnjacima u restoranu, opravdao se: 'To je privatno'
ODLUKA JOJ NIJE SJELA / Ceca bijesna nakon što je sud podržao zabranu cajki u Puli: 'Zašto se šuti? Sramota'
'TO SU NEKI ŠERIFI' / Komentar koji se čekao! Tonči Huljić razvalio osvrtom na zabranu cajki: 'Vidjela žaba gdje se konj potkiva...'
'ZNA SE ČA?' / Šajeta komentirao zabranu cajki u Puli pa pokrenuo zanimljivu raspravu: 'Sad bi bilo fora da Thompson zatraži...'
PODIGAO PRAŠINU / Pulski gradonačelnik stao pred kamere nakon što je zabranio cajkaroški koncert: Evo zašto smatra da imaju pravo otkazati koncert
NASTAO OPĆI KAOS / Ana Bekuta bijesna zbog otkazanog koncerta u Puli, gradonačelniku poručila: 'Đubre ili, kako rekoše, smeće...'
GLAVNI CENZOR PULE / Tko je gradonačelnik koji je zabranio cajke i navodno 'je*ao srpsku majku'? Školovao se i za svećenika: 'Isključiv sam jedino prema...'
NIŠTA OD KONCERTA / Oglasila se Hiljadarka: 'Gradonačelnik Pule nazvao nas je srpskim smećem i je*ao nam srpsku mater'
IZBILA NEVIĐENA DRAMA / Gradonačelnik Pule zabranio koncert cajki, obznanio i razlog, organizatori ne mogu doći k sebi: 'J***o nam je srpsku mater...'
BEZ VODE NE IDE / Sve je puno turista, a na snazi je redukcija vode, provjerili smo kako to točno izgleda u praksi i kako se ljudi snalaze
'LJUDI ĆE MORATI KONTROLIRATI JEDNI DRUGE' / Gradonačelnik Pule ima briljantno rješenje za probleme s vodom: 'Od pranja zubi, tuširanja, sve moramo svesti na minimum'
ZVJEZDANI TRIO / Nastave li kako su krenuli HDZ će vladati do Sudnjeg dana: Klupa u duginim bojama najbolji je primjer izgubljenosti
Video / Zoričić: 'Ako Gradsko vijeće bude mrcvarilo grad, pozvat ću ih da daju ostavke. Referendum? Vidjet ćemo'
GOTOVO JE / Raspala se vladajuća kolicija u Puli: 'Ostajemo sami i služit ćemo građanima kako smo obećali, a svi ostali...'
HAJDUK U PULI / Bijeli opet u problemima zbog navijača, pogledajte i s kim je u društvu gradonačelnik Splita gledao utakmicu
SLUČAJ KOJI JE SLOMIO HRVATSKU / Gradonačelnik Pule o tragično preminulom dječaku: 'Mislim da je odgovornost na roditeljima'
GRADONAČELNIK KOJI JE SRUŠIO IDS / 'Napadi ne prestaju, bila je i jedna ozbiljna prijetnja, ali znam se nositi s time - ja sam dijete s ulice'