FATALNA BARBI IZ 'FARME' STESALA LINIJU I SASVIM PROMIJENILA IMIDŽ: / Ljudi je na ulici ne prepoznaju
ZAVRŠNI ČIN TOMISLAVOVA 'SCENARIJA': / 'Htio bih u završetku napisati i da sam uz glavnu nagradu osvojio princezu'
SCENARIST TOMISLAV PODBACIO, GLUMCI FARMERI JOŠ UVIJEK NEUVJEŽBANI? / 'Tu se ne zna tko pije, a tko plaća'
LJUBAV JOSIPE I GORANA NA KUŠNJI: / 'Sinoć sam mu rekla da mi je svega dosta, nisam ja kriva baš za sve!'
GORAN OTKRIO PRAVO LICE: / 'Prvo ću isprovocirati dedu da me udari i da ga izbace s farme, a onda ću po svome'
NAJOSEBUJNIJA NATJECATELJICA 'FARME' ZA NET.HR: / 'Gordan je najdivnija osoba na svijetu, ali imam osjećaje prema nekom drugom...'
JASMINA OTIŠLA KUĆI, FARME SE SPOJILE U JEDNU: / Barbara postala Gazdarica 'Farme', vratili se i stari farmeri
JASMINA PRVA DUELISTICA: / 'Moja taktika je usmjeriti agresivnost na Barbaru, iako je teža 30-ak kila'
ŽESTOK OKRŠAJ GORANA I TOMISLAVA: / 'Ti si nitko i ništa! Ja sam veliki vođa, a tebi se nitko nije priklonio'
CRVENA ZADRUGA PRED RASPADOM? Tomislav: / 'Neću birati protivnika iz zelene zajednice, već iz svoje! Borit ću se do kraja protiv svih'
'DOŠLO MI JE DA STJERAM I NJEGA I TEBE': / Kristijan priznao svoje osjećaje Barbari, a Tomislav 'kipi'
ŽESTOK OBRAČUN ZBOG PREVARE: / Dok fatalna Barbara vara dečka na Farmi, njihove obitelji se vrijeđaju na Facebooku